Mieke boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2150,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (voor 22.00 uur)
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Mieke boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mieke. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Herinneringen aan vooral de jaren zeventig van de vorige eeuw wanneer Mieke officieel de showbusiness binnenstapt aan de hand van Pierre Kartner. Het is dan 1973 om precies te zijn en de in vriendelijk Vlaanderen geboren en getogen Mieke Gijs telt zestien lentes. Het zingen zit haar in het bloed. Het wordt echt menens nadat Pierre Kartner haar tijdens een voorstelling van de Vader Abraham Show heeft ontdekt. Niet lang daarna debuteert Mieke op de single ‘Wat een prachtige dag’met Vader Abraham als duet.

Biografie Mieke

Met hits waarvan vooral ‘Een kind zonder moeder’ (1974), ‘Mijn beste vriendin’(1975), ‘Zomertijd’(1975, een duet met Vader Abraham), ‘Charlie Chaplin’en ‘Als ik jou niet had’ (1981) nog altijd niet zijn vergeten. En over hits gesproken, bij een terugblik op de vele successen van MIEKE mag zeker ‘Het leger van werkelozen’ niet onvermeld blijven. Na haar jaren met Pierre Kartner werkt Mieke samen met o.a. Dries Holten en maakt ze plaatopnamen met prominente artiesten zoals Dennie Christian en Freddy Breck. Plaat na plaat wordt goud.

Boekingen van Mieke

Na wat mindere jaren maakt Mieke een klinkende comeback in 2001. Met haar single ‘Zoiets als liefde’ behaalt ze moeiteloos de muzikale voorpagina’s, wordt een veelgevraagde gast in verschillende programma’s van radio en televisie en krijgt niet lang daarna – gelukkig! – ook weer zin in zaaloptredens. Als Mieke eind 2004 het dertigjarig artiestenjubileum viert, is dat reden voor een aantal feestelijke bedrijvigheden. Haar fans in Nederland en Vlaanderen kijken nu al reikhalzend uit naar het volgende jubileum!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mieke kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mieke wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mieke wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mieke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mieke kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mieke boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mieke kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mieke boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mieke

Mieke inhuren

€2.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mieke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (voor 22.00 uur)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2150,-
Tape-act (na 22.00 uur)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2300,-

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€1.995,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand