Yade Lauren boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / NL Pop

Wil jij Yade Lauren boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Yade Lauren. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jade Lauren Clevers, bekend onder haar artiestennaam Yade Lauren (Rosmalen, 8 april 1999), is een Nederlands zangeres. Ze zong de hitsingles Invitation en Love & war met de dj’s van Yellow Claw. Met de rapper Jonna Fraser had ze een hit met Langs je werk.

Biografie Yade Lauren

Clevers werd geboren in Rosmalen en verhuisde later naar Vught. Ze leerde zichzelf gitaar en pianospelen. Op haar zestiende plaatste haar zus enkele opnames van Jade op YouTube. Zoals Sweet Dreams van Beyoncé, Jar of hearts van Christina Perri en Zeg dat niet van Lil’ Kleine en Ronnie Flex. Nadat haar zusje ze op Facebook had geplaatst, gingen ze viral.  Haar versie van Zeg dat niet werd bijvoorbeeld meer dan een miljoen keer bekeken.

Gastzangeres

Ze viel op bij de dj’s van Yellow Claw die haar vroegen een single met hen op te nemen. Hierop zong zij op hun muziek Invitation in. Het nummer bereikte de Single Top 100 en de videoclip op YouTube werd rond twee miljoen maal bekeken. In oktober 2016 werkte ze samen met Jonna Fraser en is ze gastzangeres op zijn single Langs je werk. Ook dit nummer stond genoteerd in de Single Top 100. Het maakt deel uit van zijn album Blessed dat op nummer 1 van de Album Top 100 binnenkwam.

Boekingen van Yade Lauren

Op ‘Reflecties’, haar debuutalbum dat in mei 2020 verscheen via Top Notch, doet ze haar eigen, ijzersterke verhaal. Inmiddels is ze 100.000.000 streams verder, en debuteerde ze in oktober 2022 met liveband en twee uitverkochte shows in Paradiso.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Yade Lauren kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Yade Lauren wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Yade Lauren wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Yade Lauren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Yade Lauren kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Yade Lauren boeken

Ben jij benieuwd hoe je Yade Lauren kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Yade Lauren boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Yade Lauren

Yade Lauren inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Yade Lauren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief geluid en techniek6 personenUrban / Hip-Hop / NL PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand