Yves Berendse boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Yves Berendse boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Yves Berendse. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Yves Berendse werd geboren op 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op. Het was op die avond zelf dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Iedereen was razend enthousiast. En zo kwam het dat Yves ook in de plaatselijke kroeg ging zingen.

Biografie Yves Berendse

Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin in Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Ook ontving de zanger dat jaar de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat Yves een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Buma Talent Award

Zowel vocaal als muzikaal is hij gearriveerd op een plek, die Yves als artiest het beste ligt en waarin hij zich kan onderscheiden. Sommigen noemen het Café Pop; Popmuziek die je ook in het café kunt meezingen! De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches. Voor veel mensen ook een extra reden om Yves Berendse te boeken.

Boekingen van Yves Berendse

Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigeen te verrassen. Het album betekende vooral het begin van vele nieuwe dromen. Wil jij ook Yves Berendse boeken?

Live album

Eind mei 2019 geeft Berendse zijn tweede concert, dit keer in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer. Hier werd later dat jaar een prachtig live album van uitgebracht. In 2020 heeft Yves Berendse niet stilgezeten en bracht hij het zomerse nummer “Laat het Los” uit. Hij was een graag geziene gast bij diverse dinershows door heel het land. 3 uitverkochte shows tijdens de Amsterdamse Zomer waren een van de vele hoogtepunten van dit toch wel vreemde jaar.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Yves Berendse kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Yves Berendse wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Yves Berendse wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Yves Berendse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Yves Berendse kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Yves Berendse boeken

Ben jij benieuwd hoe je Yves Berendse kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Yves Berendse boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Yves Berendse

Yves Berendse inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Yves Berendse

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€3995,-
Live bandshow1 x 75 minutenop aanvraag5 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€4.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand