Legends boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5995,-
 • Duur
  2 x 60 óf 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Legends boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Legends. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Coverband Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen. De Legends behoren tot de Major League van Nederlandse livebands. Wil je zeker zijn van een legendarische avond vol legendarische nummers? Dan sla je met deze vijf heavy hitters gegarandeerd een home run.

Biografie Legends

Met de vetste mash-ups en medleys zet Legends in hoog tempo een weergaloos muziek spektakel weg. Vette licht- en special effecten blazen de tent volledig op. Telkens weer laten de Legends met verve zien waarom ze ook alweer zo heten.

Coverband boeken

Ze beklommen al heel wat pitches, uh, podia en krijgen festivalgangers en feesttent-feestbeesten gegarandeerd aan het springen. In een razend tempo slingeren ze de dikste hits op je af, allemaal met evenveel gemak gebracht. De vette lichtshow en special effects blazen de tent volledig op.

Boekingen van Legends

Ook mogelijk met customized LED wall te boeken, wat de show nog grootser maakt. Are you ready for the Major League?!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Legends kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Legends wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Legends wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Legends online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Legends kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Legends boeken

Ben jij benieuwd hoe je Legends kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Legends boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Legends

Legends inhuren

€5.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Legends

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 óf 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€5995,-
Live bandshow2 x 60 óf 1 x 90 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€7395,-
Live bandshow2 x 60 óf 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€8095,-

Vergelijkbare artiesten

€5.695,-
€5.995,-
€5.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand