Anita Meyer boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten privéfeest)
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Anita Meyer boeken op jouw party of event? Met de internationale megahit ‘Why tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van… eigenlijk nooit weggeweest!

Anita Meyer boeken

Haar grootste hit ‘Why tell Me Why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met internationaal succes. Hierdoor maakt momenteel een heel nieuwe generatie kennis met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres. Het uitgangspunt van al haar artistieke activiteiten is altijd haar brandende liefde voor muziek geweest. Vanuit die passie staat ze dan ook nog steeds veelvuldig op podia in alle uithoeken van Nederland.

Tros Muziekfeest

Omdat Anita vooral wil doen wat ze leuk vindt laat ze zich zo nu en dan verleiden tot nieuwe avonturen. Zo trad ze in 2005 op als teamcaptain in het succesvolle TV programma “Het gevoel van …” en stond ze als speciale gast geprogrammeerd tijdens het TROS Muziekfeest voor een uitverkochte Amsterdam Arena. Nieuw hoogtepunt in Anita’s imposante carrière vormen de optredens in Ahoy waar zij gedurende 13 dagen een van de sterren was tijdens Musicals in Ahoy 2006 naast o.a. de Amerikaanse superster Vanessa Williams.

Boekingen van Anita Meyer

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Een gegarandeerde hit op uw evenement! Want zoals ze zelf zegt ” Rustig aan doen is niets voor mij en zingen is het leukste wat ik kan doen “.

Vakvrouw

Daarmee heeft deze vakvrouw die al dertig jaar doorgaat als ’s lands populairste zangeres na de doorslaande hitsuccessen uit de jaren ’80 haar nationale nummer-1-status alleen maar verder uitgebouwd. In mei 2011 werd Anita Meyer tot winnares uitgeroepen van het populaire tv-programma “De Beste Zangers van Nederland“bij de TROS.

Direct Anita Meyer boeken? Klik hier voor boekingen van Anita Meyer

Anita Meyer boeken

€5.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anita Meyer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten privéfeest)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop / Allround€5950,-
Tape-act (besloten overig)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop / Allround€6950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.950,-
€7.000,-
€6.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand