QMusic The Party 4 Uur Fout boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.800,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4800,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen (indoor)
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Foute Hits / Guilty Pleasures

Wil jij QMusic The Party 4 Uur Fout boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van QMusic The Party 4 Uur Fout. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dansen, feesten en het (her)beleven van de allergrootste Foute hits? Die als je ze hoort eigenlijk nog best wel goed zijn! YMCA, Una Paloma Blanca, Sex On The Beach, etc. De QMusic Foute Party is een complete show en al jaren de populairste garantie voor Feest! Want je hoort 4 uur lang de allerFoutste muziek uit het populaire Foute Uur. Natuurlijk worden deze gedraaid door de beste DJ’s. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Er zijn al duizenden events zijn in een bruisende party getransformeerd. QMusic Foute Party is dan de meest innovatieve en populairste show van Nederland.

Bijna altijd uitverkocht!

You make us Q! Dat realiseren ze zich bij QMusic elke minuut van de dag. Datzelfde geldt ook voor de QMusic Foute Party. Met jaarlijks een indrukwekkende lijst aan optredens is QMusic the Party 4 Uur Fout een echte publiekstrekker. En bijna alle shows zijn stijf uitverkocht! Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit. Dat zijn hierin de belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?

Biografie QMusic The Party 4 Uur Fout

Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen! Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. QMusic The Party 4 Uur Fout is identiek aan QMusic The Party. Alleen de muziek en visuals zijn 100% Fout.

Boekingen van QMusic The Party 4 Uur Fout

Qmusic The Party 4 Uur Fout kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth, die bestaat uit 18 TFT schermen voor video en visuals. Daarnaast is deze show inclusief een opvallende LED-decor met Big Screens. En natuurlijk draaien ze de beste foute muziek! Als aanvulling hierop is nu ook een spectaculaire lasershow te boeken. Duizelingwekkend indrukwekkend! 2 lasers, 8 x 10 min verdeeld over 4 uur tegen meerprijs op aanvraag! Bij openbare evenementen krijg je ook nog gratis radio promotie. QMusic TheParty 4 Uur Fout wordt verzorgt door 2 DJ’s uiteraard nemen ze de razend populaire Q-goodies mee!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig QMusic The Party 4 Uur Fout kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je QMusic The Party 4 Uur Fout wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van QMusic The Party 4 Uur Fout wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij QMusic The Party 4 Uur Fout online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van QMusic The Party 4 Uur Fout kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

QMusic The Party 4 Uur Fout boeken

Ben jij benieuwd hoe je QMusic The Party 4 Uur Fout kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct QMusic The Party 4 Uur Fout boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van QMusic The Party 4 Uur Fout

QMusic The Party 4 Uur Fout inhuren

€4.800,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van QMusic The Party 4 Uur Fout

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 800 personen (indoor)2 personenFoute Hits / Guilty Pleasures€4800,-
Extra geluidgedurende showtot 1200 personenn.v.t.optieOp aanvraag
Extra geluidgedurende showtot 2000 personenn.v.t.optieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand