Freddy Moreira boeken

Bekend van o.a. “Omlaag” met Gio en Keizer
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House/Urban/Eclectic

Wil jij Freddy Moreira boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Freddy Moreira. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Nederlander Emilio Sedoc, ook bekend als Freddy Moreira werd geboren in 1993 en is ondertussen een veelbesproken DJ. Zo heeft Freddy Moreira reeds samen gewerkt met de bekende rappers Gio en Keizer. Samen brachten ze het nummer ‘Omlaag‘ uit in 2015. Het nummer werd ondertussen bijna 17 miljoen keer bekeken op YouTube.

Biografie Freddy Moreira

Terwijl Moreira met zijn vlotte Eclectic, Caribbean en Urban sounds de dames doet smelten en de clubs tot de laatste seconden in beweging houdt, bewijst zijn 4-delige mixtapeserie -met inmiddels meer dan 800.000 plays- zonder meer razend populair te zijn. Freddy Moreira staat bekend om zijn dynamische, explosieve live shows, zijn populaire mixtapes en het feit dat Freddy Moreira een echt ladies man is. De bekende DJ speelt voornamelijk een mix van electric house, Caribbean en Urban Sound. Zijn tracks kregen reeds goede commentaren van grote namen uit de DJ wereld, waaronder Walshly Fire (Major Lazer), Mad Decent en Hardwell.

Een echte entertainer

Met deze eigenschappen is Freddy Moreira een echte entertainer en wordt hij geboekt in de grootste clubs wereldwijd. In 2016 draaide Freddy Moreira tijdens zijn zomer tour in Spanje en Portugal. Zijn carrière gaat niet alleen in Nederland heel hard, ook in Colombia, de Nederlandse Antillen en Suriname is Freddy Moreira een graag geziene gast! Hij vliegt dan ook regelmatig de zon tegemoet om zijn kunsten te vertonen. Daarnaast heeft deze man een eindeloze energie. En tel daar ook nog zijn populaire mixtapes bij op. Kortom, get ready for Freddy Moreira boeken.

Boekingen van Freddy Moreira

Met onder andere zijn veelbelovende Mixtape 5 en diverse projecten in het verschiet, lijkt het slechts een kwestie van tijd totdat ook het grote publiek in aanraking komt met deze rijzende ster. So partypeople get ready.. for DJ FREDDY MOREIRA!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Freddy Moreira kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Freddy Moreira wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Freddy Moreira wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Freddy Moreira online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Freddy Moreira kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Freddy Moreira boeken

Ben jij benieuwd hoe je Freddy Moreira kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Freddy Moreira boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Freddy Moreira

Freddy Moreira inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Freddy Moreira

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHouse/Urban/EclecticOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand