Freddy Moreira boeken

Bekend van o.a. “Omlaag” met Gio en Keizer
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House/Urban/Eclectic

Freddy Moreira boeken voor jouw evenement? De Nederlander Emilio Sedoc, ook bekend als Freddy Moreira werd geboren in 1993 en is ondertussen een veelbesproken DJ. Zo heeft Freddy Moreira reeds samen gewerkt met de bekende rappers Gio en Keizer. Samen brachten ze het nummer ‘Omlaag‘ uit in 2015. Het nummer werd ondertussen bijna 17 miljoen keer bekeken op YouTube.

Freddy Moreira boeken

Terwijl Moreira met zijn vlotte Eclectic, Caribbean en Urban sounds de dames doet smelten en de clubs tot de laatste seconden in beweging houdt, bewijst zijn 4-delige mixtapeserie -met inmiddels meer dan 800.000 plays- zonder meer razend populair te zijn. Freddy Moreira staat bekend om zijn dynamische, explosieve live shows, zijn populaire mixtapes en het feit dat Freddy Moreira een echt ladies man is. De bekende DJ speelt voornamelijk een mix van electric house, Caribbean en Urban Sound. Zijn tracks kregen reeds goede commentaren van grote namen uit de DJ wereld, waaronder Walshly Fire (Major Lazer), Mad Decent en Hardwell.

Een echte entertainer

Met deze eigenschappen is Freddy Moreira een echte entertainer en wordt hij geboekt in de grootste clubs wereldwijd. In 2016 draaide Freddy Moreira tijdens zijn zomer tour in Spanje en Portugal. Zijn carrière gaat niet alleen in Nederland heel hard, ook in Colombia, de Nederlandse Antillen en Suriname is Freddy Moreira een graag geziene gast! Hij vliegt dan ook regelmatig de zon tegemoet om zijn kunsten te vertonen. Daarnaast heeft deze man een eindeloze energie. En tel daar ook nog zijn populaire mixtapes bij op. Kortom, get ready for Freddy Moreira boeken.

Boekingen van Freddy Moreira

Met onder andere zijn veelbelovende Mixtape 5 en diverse projecten in het verschiet, lijkt het slechts een kwestie van tijd totdat ook het grote publiek in aanraking komt met deze rijzende ster. So partypeople get ready.. for DJ FREDDY MOREIRA!

Direct Freddy Moreira boeken? Klik hier voor boekingen van Freddy Moreira

Freddy Moreira boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Freddy Moreira

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHouse/Urban/EclecticOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand