Leona Philippo boeken

Winnares The Voice Of Holland 2012
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij zangeres Leona Philippo boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Leona Philippo is de winnares van The voice of Holland seizoen 2012. In een spannende finale met Johannes Rypma won ze met een voorsprong van deze spontane Fries.

Leona Philippo boeken

Met haar versie van het nummer ‘Livin’ On A Prayer’ wist Leona een plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Leona Philippo boeken voor jouw feest is nu ook mogelijk. Want zoals bij ieder finale van de dit populaire programma, is er altijd veel vraag naar de finalisten uit de The Voice of Holland. Met miljoenen kijkers is Leona Philippo ook een artiest welke op jouw event het bekende wow effect zal te weeg brengen.

Boekingen van Leona Philippo

Leona Philippo heeft al menig optreden achter de rug als achtergrondzangeres. Dit deed ze bij diverse bekende Nederlandse artiesten en groepen zoals Trijntje Oosterhuis, Kane, Candy Dulfer en andere. Eerder trad ze al op met de internationaal bekende Lionel Richie. Ook was de kersverse winnares van The Voice of Holland te bewonderen in verschillende musicals. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016, en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen, en stromen de boekingen van Leona Philippo binnen.

Nederlandse zangeres boeken

Met haar versie van het nummer ‘Could You Be Loved‘ wist ze de eerste plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Samen met Afrojack maakte ze het dancenummer ‘With a Word’. Ook was ze te gast in De Wereld Draait Door. Daarnaast betreedt ze het podium voor de populaire Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome én is ze een van de Ladies of Soul. Deze veelzijdige dame mag je niet missen! Tijd om Leona Philippo te boeken. Leona Philippo wordt begeleidt door 2 dansers. Een optreden van Leona Philippo is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten of in met live band 60 minuten.

Direct Leona Philippo boeken? Klik hier voor boekingen van Leona Philippo

Leona Philippo boeken

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Leona Philippo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop / Allround€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€4.000,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand