Leona Philippo boeken

Winnares The Voice Of Holland 2012
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Leona Philippo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Leona Philippo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Leona Philippo is de winnares van The voice of Holland seizoen 2012. In een spannende finale met Johannes Rypma won ze met een voorsprong van deze spontane Fries.

Biografie Leona Philippo

Met haar versie van het nummer ‘Livin’ On A Prayer’ wist Leona een plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Leona Philippo boeken voor jouw feest is nu ook mogelijk. Want zoals bij ieder finale van de dit populaire programma, is er altijd veel vraag naar de finalisten uit de The Voice of Holland. Met miljoenen kijkers is Leona Philippo ook een artiest welke op jouw event het bekende wow effect zal te weeg brengen.

Boekingen van Leona Philippo

Leona Philippo heeft al menig optreden achter de rug als achtergrondzangeres. Dit deed ze bij diverse bekende Nederlandse artiesten en groepen zoals Trijntje Oosterhuis, Kane, Candy Dulfer en andere. Eerder trad ze al op met de internationaal bekende Lionel Richie. Ook was de kersverse winnares van The Voice of Holland te bewonderen in verschillende musicals. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016, en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen, en stromen de boekingen van Leona Philippo binnen.

Nederlandse zangeres boeken

Met haar versie van het nummer ‘Could You Be Loved‘ wist ze de eerste plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Samen met Afrojack maakte ze het dancenummer ‘With a Word’. Ook was ze te gast in De Wereld Draait Door. Daarnaast betreedt ze het podium voor de populaire Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome én is ze een van de Ladies of Soul. Deze veelzijdige dame mag je niet missen! Tijd om Leona Philippo te boeken. Leona Philippo wordt begeleidt door 2 dansers. Een optreden van Leona Philippo is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten of in met live band 60 minuten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Leona Philippo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Leona Philippo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Leona Philippo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Leona Philippo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Leona Philippo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Leona Philippo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Leona Philippo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Leona Philippo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Leona Philippo

Leona Philippo inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Leona Philippo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop / Allround€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.950,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand