Rutger Van Barneveld boeken

Bekend van TV SBS6 “Ik Geloof In Mij”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Rutger Van Barneveld boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rutger Van Barneveld. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rutger van Barneveld is een zanger die al sinds 2020 volop aan zijn carriere werkt. Hij begon met optredens voor vrienden en familie en maakte er overal een feestje van. In 2012 won Rutger een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten, hij bleek de beste van alle deelnemers. Deze overwinning bood hem een unieke kans om samen met Frans Duijts een duet te zingen tijdens het concert van Frans Duijts in 2014.

Hitsingle Helena

Rutger is dus een graag geziene gast op ieder feest. Zijn eerste single ”Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie, en steeds meer mensen willen Rutger van Barneveld boeken. Maar hij is inmiddels ook bekend van zijn andere Nederlandstalige nummers zoals “Een Dag Uit Duizend Dromen” of “Was Het Een Droom”.

Rutger van Barneveld boeken

In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik Geloof In Mij” op TV Gelderland. Daardoor kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door o.a. Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ”Hoe is het nu met”, waarna opnieuw veel mensen kozen voor het boeken van Rutger van Barneveld.

Boekingen van Rutger van Barneveld

In 2020 en in 2021 neemt Rutger deel aan de landelijke versie van ‘Ik Geloof In Mij, het tv reality programma op RTL4. Een tv programma, met collega zangers als Dave van Well, Dario, Johan Kettenburg, Rene le Blanc en Wally McKey. Naast boekingen van Rutger van Barneveld, stegen ook de aanvragen van deze artiesten.

Landelijke bekendheid

Vanwege het feit dat er wekelijks circa 1,2 miljoen mensen naar deze reality soap keken, heeft Rutger hiermee ook landelijke bekendheid gekregen, en informeren steeds meer mensen naar het boeken van Rutger van Barneveld. Rutger brengt, samen met zijn collega’s uit de serie in april 2021 ook een single uit, genaamd “Zing, Feest En Dans Elke Dag”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rutger Van Barneveld kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rutger Van Barneveld wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rutger Van Barneveld wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rutger Van Barneveld online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rutger Van Barneveld kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rutger Van Barneveld boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rutger Van Barneveld kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rutger Van Barneveld boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rutger Van Barneveld

Rutger Van Barneveld inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rutger Van Barneveld

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1995,-
Live bandshow1 x 60 minuteninclusief tot 750 personen10 personenNederlandstalig / Feest€8950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€1.995,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand