Rutger Van Barneveld boeken

Bekend van TV SBS6 “Ik Geloof In Mij”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Rutger van Barneveld boeken voor een optreden ? Rutger, geboren in 1990, is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Tot aan die tijd zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Een goede vriend vroeg Rutger of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Zodoende werd dit zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk. Deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Daarna wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Rutger is een graag geziene gast op ieder feest. Zijn eerste single ”Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie, en steeds meer mensen willen Rutger van Barneveld boeken.

Rutger van Barneveld boeken

Tijdens het Waalkadefeest van Frans Duijts in 2012 is Rutger eerste geworden tijdens de battle, waarin hij het opnam tegen diverse andere talenten. Hierdoor heeft Rutger in 2014 tijdens het concert van Frans Duijts live met band een duet met hem gezongen. In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik Geloof In Mij” op TV Gelderland. Daardoor kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ”Hoe is het nu met”, waarna opnieuw veel mensen kozen voor het boeken van Rutger van Barneveld.

Boekingen van Rutger van Barneveld

In 2020 en in 2021 neemt Rutger deel aan het tv reality programma op RTL4, “Ik Geloof In Mij”. Een tv programma, met collega zangers als Dave van Well, Dario, Johan Kettenburg, Rene le Blanc en Wally McKey. Naast boekingen van Rutger van Barneveld, stegen ook de aanvragen van deze artiesten.

Landelijke bekendheid

Vanwege het feit dat er wekelijks circa 1,2 miljoen mensen naar deze reality soap keken, heeft Rutger hiermee ook landelijke bekendheid gekregen, en informeren steeds meer mensen naar het boeken van Rutger van Barneveld. Rutger brengt, samen met zijn collega’s uit de serie in april 2021 ook een single uit, genaamd “Zing, Feest En Dans Elke Dag”.

Direct Rutger van Barneveld boeken? Klik hier voor boekingen van Rutger van Barneveld

Rutger Van Barneveld boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rutger Van Barneveld

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1995,-
Live bandshow1 x 60 minuteninclusief tot 750 personen10 personenNederlandstalig / Feest€8950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€2.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand