Pat B boeken

Richtgage: tussen € 2.250,- en € 2.750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Hard Dance / Hardstyle / Hardcore

Pat B boeken voor jouw event? Nederlander Patrick Burremans, geboren op t2 December (1982), startte zijn carrière bij een lokaal radio station. Hij mixte daar op zaterdagavond plaatjes tijdens zijn eigen radio programma. Dit maakte hem wat bekender in de regio en dat resulteerde in een paar boekingen bij lokale bars & dancings. Destijds was zijn stijl nog divers. Van Commercieel tot jump, van trance tot hardstyle! Hij heeft zelfs nog Nederlandstalig en Feest muziek gedraaid. Het echte allround, drive in show werk.

Pat B boeken

DJ Pat B zijn agenda werd stilletjes aan wel gevuld maar het was nog niet naar de zin van Patrick. Hij besloot zelf feesten te gaan geven. Dance feesten, want daar lag toch zijn echte liefde. Dit was iedere keer weer een groot succes. Het begin was gemaakt en de passie voor muziek werd alleen maar heftiger.  Steeds meer mensen wilden Pat B boeken. Een grote droom ging in vervulling toen er een contract werd getekend bij Explosive Records voor de 1e release genaamd Maverick.

Hits in de Belgische dance chart

Het hardere werk van de dance werd zijn specialiteit en dit kreeg een hoogtepunt toen Pat B resident werd in de legendarische discotheek The Site. Iedere weekend mocht hij daar voor meer dan 1000 jumpende bezoekers draaien. Het producen ging ook erg goed. “R&B Sux” en “All over me” waren bescheiden hits op de dansvloer en kwamen in de top 5 van de Belgische dance chart, wat meer boekingen van Pat B ten gevolg had.

Boekingen van Pat B

Nu draait Pat B in de grootste clubs van de Benelux maar ook op feesten zoals Hardbass, Reverze & Jumpforce. Ooit begon het simpel met een radioshow maar nu komt de droom van Pat B helemaal uit. Iedere weekend op weg om mensen een toffe avond te bezorgen. Dat is natuurlijk het mooiste wat er is. En er komt nog veel meer. Grotere feesten, nieuwe hits en meer Pat B!

Direct Pat B boeken ? Klik hier voor boekingen van Pat B

Pat B boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pat B

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonHard Dance / Hardstyle / HardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand