Pat B boeken

Richtgage: tussen € 2.250,- en € 2.750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Hard Dance / Hardstyle / Hardcore

Wil jij Pat B boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pat B. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nederlander Patrick Burremans, geboren op t2 December (1982), startte zijn carrière bij een lokaal radio station. Hij mixte daar op zaterdagavond plaatjes tijdens zijn eigen radio programma. Dit maakte hem wat bekender in de regio en dat resulteerde in een paar boekingen bij lokale bars & dancings. Destijds was zijn stijl nog divers. Van Commercieel tot jump, van trance tot hardstyle! Hij heeft zelfs nog Nederlandstalig en Feest muziek gedraaid. Het echte allround, drive in show werk.

Biografie Pat B

DJ Pat B zijn agenda werd stilletjes aan wel gevuld maar het was nog niet naar de zin van Patrick. Hij besloot zelf feesten te gaan geven. Dance feesten, want daar lag toch zijn echte liefde. Dit was iedere keer weer een groot succes. Het begin was gemaakt en de passie voor muziek werd alleen maar heftiger.  Steeds meer mensen wilden Pat B boeken. Een grote droom ging in vervulling toen er een contract werd getekend bij Explosive Records voor de 1e release genaamd Maverick.

Hits in de Belgische dance chart

Het hardere werk van de dance werd zijn specialiteit en dit kreeg een hoogtepunt toen Pat B resident werd in de legendarische discotheek The Site. Iedere weekend mocht hij daar voor meer dan 1000 jumpende bezoekers draaien. Het producen ging ook erg goed. “R&B Sux” en “All over me” waren bescheiden hits op de dansvloer en kwamen in de top 5 van de Belgische dance chart, wat meer boekingen van Pat B ten gevolg had.

Boekingen van Pat B

Nu draait Pat B in de grootste clubs van de Benelux maar ook op feesten zoals Hardbass, Reverze & Jumpforce. Ooit begon het simpel met een radioshow maar nu komt de droom van Pat B helemaal uit. Iedere weekend op weg om mensen een toffe avond te bezorgen. Dat is natuurlijk het mooiste wat er is. En er komt nog veel meer. Grotere feesten, nieuwe hits en meer Pat B!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pat B kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pat B wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pat B wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pat B online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pat B kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pat B boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pat B kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pat B boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pat B

Pat B inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pat B

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonHard Dance / Hardstyle / HardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand