John West boeken

Ook te boeken met Lange Frans: 1 x 45 minuten€ 7.500,-
€5.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

John West boeken voor een optreden? Als de term ‘the hardest working man in showbusiness’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam. De Haagse zanger heeft zich langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandstalige muziekgenre. Met visie en oog voor kwaliteit wil hij nog heel lang verder bouwen.

John West boeken

In 2016 vierde John West zijn 10-jarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Hoogtepunten waren toch wel het optreden bij het grootste meezingfeest van het jaar, Toppers in Concert. Maar ook de veelbesproken deelname aan de SBS-show Bloed, Zweet en Tranen. En natuurlijk zijn samenwerking met Lange Frans,die op YouTube miljoenen views trok. Door hard te werken, heeft hij enorm kunnen groeien. In 2017 kon John West dan ook maar liefst twee Buma NL Awards en een gouden plaat voor “Lekker Ding”,  in ontvangst nemen. Zijn hit “Wit Zwart” was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair. Tevens was dit de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca, waardoor iedereen ineens John West wilde boeken.

Boekingen van John West

John eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. “Ik ben er trots op dat ik het allemaal zelf heb bereikt. Door hard te werken, door veel op te treden, door de juiste mensen om me heen te verzamelen. Maar ook door altijd met veel aandacht met mijn vak bezig te zijn. Steeds een stapje verder gaan. Steeds weer nieuwe mensen bereiken. Niet direct in de grootste zalen gaan staan en met veel stunt- en vliegwerk de kaarten proberen te slijten, maar gestaag de harten van de fans winnen. Zodat ik zeker weet dat áls ik ergens optreed, iedereen daar met net zo veel passie voor mijn muziek staat als ik.” Met een verzameling aan nieuwe nummers toerde John eind 2018 met zijn eerste eigen avondvullende theatershow en met begeleiding van zijn 8-koppige band door het hele land. Talloze theaters gingen over tot het boeken van John West.

Vaste waarde op de Nederlandse podia

In de afgelopen jaren heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als “Jouw Blik”, “Voel Je Dan Niet”en “Nee, Ik Rij Niet”, weet hij telkens weer zijn fans te verrassen. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft en vooral de hoge kwaliteit.

Direct John West boeken? Klik hier voor boekingen van John West

John West boeken

€5.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van John West

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€5950,-

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€5.275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand