John West boeken

Boek nu John West en maak jouw evenement onvergetelijk! Zoek je naar de perfecte act voor jouw feest of evenement? Zoek je naar de perfecte act voor jouw feest of event? Wij zijn een erkend boekingskantoor met een breed scala aan artiesten, bands, dj’s en meer.
€5.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

John West boeken voor de laagste prijs? Voor meer informatie of een vrijblijvende optie of offerte voor een optreden van John West, kun je ons bellen op 085-0432225 Of vul direct het aanvraagformulier in.

Als de term ‘the hardest working man in showbusiness’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam. De Haagse zanger heeft zich, sinds hij in 2006 op zijn 18e verjaardag de microfoon oppakte, langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandstalige muziekgenre. Met visie en oog voor kwaliteit wil hij nog heel lang verder bouwen.

Biografie John West

In 2016 vierde John West zijn 10-jarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Hoogtepunten waren toch wel het optreden bij het grootste meezingfeest van het jaar, Toppers in Concert, maar ook de veelbesproken deelname aan de SBS-show Bloed en Zweet en Tranen. En zijn samenwerking met Lange Frans die op YouTube miljoenen views trok. Door hard te werken, heeft hij enorm kunnen groeien. In 2017 kon John West dan ook maar liefst twee Buma NL Awards en een een gouden plaat voor Lekker Ding in ontvangst nemen. Zijn hit Wit Zwart was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair. En tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca.

Volle Ziggo Dome

John eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. “Ik ben er trots op dat ik het allemaal zelf heb bereikt. Door hard te werken, door veel op te treden, door de juiste mensen om me heen te verzamelen. En door altijd met veel aandacht met mijn vak bezig te zijn. Steeds een stapje verder gaan, steeds weer nieuwe mensen bereiken. Niet direct in de grootste zalen gaan staan. En met veel stunt- en vliegwerk de kaarten proberen te slijten, maar gestaag de harten van de fans winnen. Zodat ik zeker weet dat áls ik ergens optreed, iedereen daar met net zo veel passie voor mijn muziek staat als ik.”

Feestnummer

Rasartiesten John West en Wolter Kroes komen elkaar normaal gesproken regelmatig tegen tijdens optredens in het land. En daar ontstond ooit het idee voor een feestnummer. En dat was al snel geboren, echter was het moment lang niet daar om uit te brengen.. Maar in 2022 was het eindelijk zover: ‘Zeker niet de laatste’ is een feit!

John West huren

John West heeft de afgelopen 17 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als ‘Jouw blik’, ‘Voel je dan niet’ en met  ‘Wit Zwart’ weet hij telkens weer zijn fans te verrassen. En heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het deed de aanvragen voor boekingen van John West alleen maar goed. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles ‘Lekker Ding’ en ‘Blijf bij mij’, duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans.

Volkszanger

John West gaf al eens uitverkocht concert in het Chassé Theater en ‪later gaf hij metLange Frans een concert in Poppodium 013 in Tilburg. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft en vooral de hoge kwaliteit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig John West kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je John West wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van John West wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij John West online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van John West kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

John West boeken

Ben jij benieuwd hoe je John West kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct John West boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van John West

John West inhuren

€5.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van John West

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€5950,-

Vergelijkbare artiesten

€9.950,-
€9.900,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand