Kimberly Fransens boeken

Veelzijdige Nederlandse zangeres
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Uptempo repertoire

Wil jij Kimberly Fransens boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kimberly Fransens. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De ambitieuze Kimberly Fransens werkt hard aan een eigen zangcarrière. Dat Kimberly Fransens een ongekend talent is heeft zij het afgelopen jaar nog maar weer eens bewezen. Of het nu op Youtube, TikTok of op het podium is; met haar uitstraling, haar performance, maar vooral met een dijk van een stem is dit een artiest van wereldformaat

Groeiende schare volgers

Het bouwen begint bij YouTube waar Kimberly regelmatig covers plaatst met liedjes als ‘Shallow’, maar voornamelijk Nederlandstalig. Met name haar versie van Paul de Leeuw’s “Ik Heb Je Lief” gaat door het dak.
“Dit maakte echt iets los bij mensen. Lief en leed werden gedeeld. Het was zo mooi om al die reacties te zien. Daar ben ik eigenlijk wel heel dankbaar voor”.

Biografie Kimberly Fransens

Kimberly Fransens is momenteel druk doende met het opnemen van eigen repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig en tijdens haar deelname aan The Voice of Holland wist ze glansrijk door de eerste liveshow te komen met een prachtige vertolking van Xander de Buisonjé’s “Afscheid”.

Boekingen van Kimberly Fransens

Het commerciële repertoire van Kimberly (& dansers) bestaat uit uitsluitend dansbare populaire uptempo songs van o.a.: Ed Sheeran, Little Mix, Zara Larsson, Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry en vele anderen. Uiteraard zingt zij ook haar eigen single ‘Like A Queen’. Op verzoek zingt Kimberly uiteraard ook ballads, of repertoire op maat. Maar nu komt Kimberly Fransens met een solo-plaat.
“‘Voel Jij Dat Ook’ gaat over de onzekerheid die je kunt hebben wanneer je verliefd bent: hoe weet je of iemand hetzelfde voelt voor jou? Ik vond dat een heel leuk thema en het is zó herkenbaar. Het is zomers, dansbaar, ik kan niet wachten op het moment dat mensen het refrein meezingen en dansen!”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kimberly Fransens kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kimberly Fransens wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kimberly Fransens wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kimberly Fransens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kimberly Fransens kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kimberly Fransens boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kimberly Fransens kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kimberly Fransens boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kimberly Fransens

Kimberly Fransens inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kimberly Fransens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround / Uptempo repertoire€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand