Kimberly Fransens boeken

Veelzijdige Nederlandse zangeres
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Uptempo repertoire

Wil jij Kimberly Fransens boeken voor jouw feest of evenement? De ambitieuze Kimberly Fransens werkt hard aan een eigen zangcarrière. Ze heeft een eigen Youtube kanaal waarop ze regelmatig covers post van bekende artiesten. Deze covers worden regelmatig ook geliked en gerepost door de originele artiesten van de door haar opgenomen covers!

Groeiende schare volgers

Haar volgers op social media groeien met de dag en ze krijgt veel positieve reacties, waaronder ook van artiesten als Marco Borsato en Glennis Grace.

Kimberly Fransens boeken

Kimberly Fransens is momenteel druk doende met het opnemen van eigen repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig en tijdens haar deelname aan The Voice of Holland wist ze glansrijk door de eerste liveshow te komen met een prachtige vertolking van Xander de Buisonjé’s “Afscheid”.

Boekingen van Kimberly Fransens

Het commerciële repertoire van Kimberly (& dansers) bestaat uit uitsluitend dansbare populaire uptempo songs van o.a.: Ed Sheeran, Little Mix, Zara Larsson, Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry en vele anderen. Uiteraard zingt zij ook haar eigen single ‘Like A Queen’. Op verzoek zingt Kimberly uiteraard ook ballads, of repertoire op maat.

Direct Kimberly Fransens boeken? Klik hier voor boekingen van Kimberly Fransens

Kimberly Fransens boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kimberly Fransens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenalleen monitorset1 persoonAllround / Uptempo repertoire€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€2.975,-