Kimberly Fransens boeken

Veelzijdige Nederlandse zangeres
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Uptempo repertoire

Wil jij Kimberly Fransens boeken voor jouw feest of evenement? De ambitieuze Kimberly Fransens werkt hard aan een eigen zangcarrière. Dat Kimberly Fransens een ongekend talent is heeft zij het afgelopen jaar
nog maar weer eens bewezen. Of het nu op Youtube, TikTok of op het podium is; met haar uitstraling, haar performance, maar vooral met een dijk van een stem is dit een artiest van wereldformaat

Groeiende schare volgers

Het bouwen begint bij YouTube waar Kimberly regelmatig covers plaatst met liedjes als ‘Shallow’, maar voornamelijk Nederlandstalig. Met name haar versie van Paul de Leeuw’s “Ik Heb Je Lief” gaat door het dak.
“Dit maakte echt iets los bij mensen. Lief en leed werden gedeeld. Het was zo mooi om al die reacties te zien. Daar ben ik eigenlijk wel heel dankbaar voor”.

Kimberly Fransens boeken

Kimberly Fransens is momenteel druk doende met het opnemen van eigen repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig en tijdens haar deelname aan The Voice of Holland wist ze glansrijk door de eerste liveshow te komen met een prachtige vertolking van Xander de Buisonjé’s “Afscheid”.

Boekingen van Kimberly Fransens

Het commerciële repertoire van Kimberly (& dansers) bestaat uit uitsluitend dansbare populaire uptempo songs van o.a.: Ed Sheeran, Little Mix, Zara Larsson, Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry en vele anderen. Uiteraard zingt zij ook haar eigen single ‘Like A Queen’. Op verzoek zingt Kimberly uiteraard ook ballads, of repertoire op maat. Maar nu komt Kimberly Fransens met een solo-plaat.
“‘Voel Jij Dat Ook’ gaat over de onzekerheid die je kunt hebben wanneer je verliefd bent: hoe weet je of iemand hetzelfde voelt voor jou? Ik vond dat een heel leuk thema en het is zó herkenbaar. Het is zomers, dansbaar, ik kan niet wachten op het moment dat mensen het refrein meezingen en dansen!”

Direct Kimberly Fransens boeken? Klik hier voor boekingen van Kimberly Fransens

Kimberly Fransens boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kimberly Fransens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround / Uptempo repertoire€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.000,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand