Niek Boes boeken

Vanaf prijs !
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief geluid
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Theater-act
 • Genre
  Theater

Niek Boes boeken op jouw event? Niek Boes, een van ’s werelds meest verrassende en unieke show- en theaterspektakels op uw event. Met zijn optredens en acts die wereldwijd bekend zijn, werd hij winnaar van onder andere de Internationale Kunsterpreis in Duitsland.

Niek Boes boeken

Niek combineert show, cabaret, inhoud, humor en interactie met als rode draad niet van echt te onderscheiden geluiden-imitaties. Hij heeft een talent om met een indrukwekkend, humoristisch en inhoudelijk verhaal, alleen met zijn stem, complete werelden, verbeeldingen en industrieën tot leven te laten komen. Een beleving vergezeld van prachtige muziek, licht en 3D Surround Sound.

Op maat gemaakt

Je kunt een natuurlijk een filmpje bekijken, maar dit moet je live beleven, zien en horen. Zijn optreden wordt met de grootste zorg aangepast en op maat gemaakt en zal aansluiten aan het programma, bedrijf, onderwerp en de aanwezige doelgroep. Een aantal vaste items kunnen gaan over verandering, innovatie, toekomst en menselijkheid.

Boekingen van Niek Boes

Zijn shows zijn inclusief 3D Surround Sound geluid, licht, reiskosten, crew en een persoonlijk gesprek. Niek Boes is ook inzetbaar als presentator of dagvoorzitter.

Niek Boes boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Niek Boes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Theater-act1 x 30 minuteninclusief geluid1 persoonTheaterOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand