Niek Boes boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief geluid
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Theater-act
 • Genre
  Theater

Wil jij Niek Boes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Niek Boes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Niek Boes, een van ’s werelds meest verrassende en unieke show- en theaterspektakels op uw event. Met zijn optredens en acts die wereldwijd bekend zijn, werd hij winnaar van onder andere de Internationale Kunsterpreis in Duitsland.

Biografie Niek Boes

Niek combineert show, cabaret, inhoud, humor en interactie met als rode draad niet van echt te onderscheiden geluiden-imitaties. Hij heeft een talent om met een indrukwekkend, humoristisch en inhoudelijk verhaal, alleen met zijn stem, complete werelden, verbeeldingen en industrieën tot leven te laten komen. Een beleving vergezeld van prachtige muziek, licht en 3D Surround Sound.

Op maat gemaakt

Je kunt een natuurlijk een filmpje bekijken, maar dit moet je live beleven, zien en horen. Zijn optreden wordt met de grootste zorg aangepast en op maat gemaakt en zal aansluiten aan het programma, bedrijf, onderwerp en de aanwezige doelgroep. Een aantal vaste items kunnen gaan over verandering, innovatie, toekomst en menselijkheid.

Boekingen van Niek Boes

Zijn shows zijn inclusief 3D Surround Sound geluid, licht, reiskosten, crew en een persoonlijk gesprek. Niek Boes is ook inzetbaar als presentator of dagvoorzitter.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Niek Boes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Niek Boes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Niek Boes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Niek Boes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Niek Boes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Niek Boes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Niek Boes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Niek Boes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Niek Boes

Niek Boes inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Niek Boes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Theater-act1 x 30 minuteninclusief geluid1 persoonTheaterOp aanvraag
Presentatorin overlegn.v.t.1 persoonPresentatieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand