Carmell boeken

Gegarandeerd een spetterende show!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Urban / Engels

Wil jij Carmell boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Carmell. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Carmell (Kusters, 26) is al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Ze trad altijd op voor haar familie, waardoor vroeg duidelijk werd dat ze artieste wilde worden. Carmell heeft haar passie voor muziek tot uiting gebracht door haar zangkunsten op te nemen. En de video’s hiervan te plaatsen op social media, welke in korte tijd al aardig wat views gegenereerd hebben.

Biografie Carmell

Hierdoor ging voor haar het balletje rollen en heeft zij in rap tempo een stevig team om zich heen verzameld. Wat ertoe geleid heeft dat zij recentelijk bij Cloud 9 Music haar eerste platencontract heeft getekend. Carmell is een eerlijke, nuchtere, en vooral enthousiaste zangeres met een diverse sound. Inhoudelijk worden onderwerpen aangesneden waar leeftijdsgenoten zich goed mee kunnen identificeren, waarmee Carmell hoopt haar luisteraars de kracht te geven om positief in het leven te staan en je dromen na te jagen.

Boek nu deze zangeres

De modieuze Carmell wil mensen inspireren, niet alleen met haar muziek maar ook met haar stijl; vrouwelijk en stoer. De muziek die we van haar kunnen verwachten zullen catchy en melodieuze nummers zijn, die na één keer luisteren in je hoofd blijven zitten.

Boekingen van Carmell

Carmell haar debuutsingle ‘7 Maanden’ is eind december uitgekomen en heeft al bijna één miljoen streams behaald. Ondertussen heeft de zangeres haar tweede song ‘Slaaptekort’ uitgebracht, die net als de voorganger support kreeg van 100%NL en de Spotify lijsten. Carmell brengt veel tijd door in de studio voor nieuwe muziek en is er dan ook klaar voor om Nederland te veroveren! Het repertoire van Carmell kan het best omschreven worden als een feest der herkenning. Met medley’s samengesteld uit hitrepertoire van artiesten als bijvoorbeeld Antoon, Flemming, Kriss Kross Amsterdam, Maan, Jeugd van Tegenwoordig als ook de Engelstalige knallers staat Carmell borg voor een spetterende show.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Carmell kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Carmell wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Carmell wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Carmell online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Carmell kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Carmell boeken

Ben jij benieuwd hoe je Carmell kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Carmell boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Carmell

Carmell inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Carmell

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Urban / Engels€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€2.275,-
€2.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand