Carmell boeken

Gegarandeerd een spetterende show!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Urban / Engels

Wil jij Carmell boeken voor een optreden op jouw feest of event? Carmell (Kusters, 26) is al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Ze trad altijd op voor haar familie waardoor vroeg duidelijk werd dat ze artieste wilde worden. Carmell heeft haar passie voor muziek tot uiting gebracht door haar zangkunsten op te nemen. En de video’s hiervan te plaatsen op social media, welke in korte tijd al aardig wat views gegenereerd hebben.

Carmell boeken

Hierdoor ging voor haar het balletje rollen en heeft zij in rap tempo een stevig team om zich heen verzameld, wat ertoe geleid heeft dat zij recentelijk bij Cloud 9 Music haar eerste platencontract heeft getekend. Carmell is een eerlijke, nuchtere, en vooral enthousiaste zangeres met een diverse sound. Inhoudelijk worden onderwerpen aangesneden waar leeftijdsgenoten zich goed mee kunnen identificeren, waarmee Carmell hoopt haar luisteraars de kracht te geven om positief in het leven te staan en je dromen na te jagen.

Boek nu deze zangeres

De modieuze Carmell wil mensen inspireren, niet alleen met haar muziek maar ook met haar stijl; vrouwelijk en stoer. De muziek die we van haar kunnen verwachten zullen catchy en melodieuze nummers zijn, die na één keer luisteren in je hoofd blijven zitten.

Boekingen van Carmell

Carmell haar debuutsingle ‘7 Maanden’ is eind december uitgekomen en heeft al bijna één miljoen streams behaald. Ondertussen heeft de zangeres haar tweede song ‘Slaaptekort’ uitgebracht, die net als de voorganger support kreeg van 100%NL en de Spotify lijsten. Carmell brengt veel tijd door in de studio voor nieuwe muziek en is er dan ook klaar voor om Nederland te veroveren! Het repertoire van Carmell kan het best omschreven worden als een feest der herkenning. Met medley’s samengesteld uit hitrepertoire van artiesten als bijvoorbeeld Antoon, Flemming, Kriss Kross Amsterdam, Maan, Jeugd van Tegenwoordig als ook de Engelstalige knallers staat Carmell borg voor een spetterende show.

Direct Carmell boeken? Klik hier voor boekingen van Carmell

Carmell boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Carmell

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Urban / Engels€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand