Hans Kazan boeken

Vanaf-gage, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden
€2.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2350,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Illusionist / Goochelaar
 • Genre
  Magic Show

Hans Kazan boeken als illusionist op spreker op jou event? Hans Kazan, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Kazan begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won Hans Kazan op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!

Hans Kazan boeken

Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazan nu, 34 jaar later, nog steeds! Hans Kazan produceert al jarenlang zijn eigen magic shows voor theater en televisie en ook presenteerde Hans Kazàn vele verschillende amusementsprogramma´s waaronder maar liefst 850 afleveringen van het bekende televisieprogramma Prijzenslag (The price is right).

Familie ook succesvol

Enkele jaren geleden stortten ook twee zonen van Hans Kazan zich vol overgave op het illusionisten-vak. Oscar en Renzo vormden samen met de charmante Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Het was een onmiddellijk succes. Binnen enkele jaren groeiden zij uit tot een internationale entertainment attractie die in Europa en ook in Las Vegas tot de top van de amusements-industrie behoort.

Boekingen van Hans Kazan

Hans Kazan en Magic Unlimited begonnen samen te werken in televisie- en theatershows waarin Oscar, Renzo & Mara spectaculaire, romantische en vooral verbluffende illusies presenteerden. Een schot in de roos want het publiek bleek enthousiast over de ‘magic family’. Twee verschillende generaties die elk op een totaal andere wijze met het vak van illusionist omgaan maar toch harmonieus samenwerken en het publiek van alle leeftijden en alle klassen laat genieten van hun wonderlijke magische wereld waarin het onmogelijke werkelijkheid wordt!

Ook als spreker

Hans Kazan is ook inzetbaar als spreker. Hans´ primaire doel is mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met authentieke verhalen, passie, enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten.

Interactieve stand-up Magic Show

Stand-up Magic Non-stop lachen en verbazing. Dát is de interactieve stand-up-magicshow van Hans Kazàn. Met veel humor vertelt hij waar gebeurde anekdotes en schudt ondertussen schijnbaar moeiteloos en in hoog tempo de meest verbijsterende acts uit zijn mouw. Al meer dan een kwart eeuw staat Hans aan de top in de wonderlijke wereld van de illusie. Entertainment waarover gegarandeerd nog lang wordt gesproken! Presentatie is mogelijk in de Nederlandse en de Engelse taal.

Dagvoorzitter Hans Kazan inhuren

Dagvoorzitter en presentator Hans Kazàn is veel gevraagd als dagvoorzitter, gastheer en presentator voor zowel zakelijke evenementen als entertainment programma´s. Vanzelfsprekend omlijst hij zijn presentatie met enkele verbluffende interactieve goocheltrucs.

Direct Hans Kazan boeken? Klik hier voor boekingen van Hans Kazan

Hans Kazan boeken

€2.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hans Kazan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusionist / Goochelaarin overlegexclusief1 persoonMagic Show€2350,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand