Sieneke boeken

Bekend van “Expeditie Robinson 2021”
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Levenslied

Sieneke boeken op jouw Hollands feest of evenement? De Nijmeegse zangeres Sieneke geniet landelijke bekendheid sinds haar deelname aan het Nationaal Songfestival in 2010. Met het nummer Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie) wist ze niet alleen het Festival te winnen, maar ook een plekje in het hart van menig Nederlander. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode. Platenmaatschappij NRGY Music (Tom Peters) wilde ook dolgraag verder met Sieneke en zodoende werd een contract getekend voor maar liefst 3 albums.

Sieneke boeken

Sieneke groeide op in een hecht gezin met haar moeder, vader en een broertje. Als kind was ze al bezig met dansen en zingen. Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land. De boekingen van Sieneke werden talrijker. Bij een van haar optredens werd ze door Marianne Weber ontdekt. In 2007 bracht de Nijmeegse zangeres een cd uit met zes covers van jaren 80 nummers. De CD “It’s My Dream” in eigen beheer uitgegeven. Ze volgde de kappersopleiding aan het ROC Nijmegen.

Sieneke huren

Singles als Doe Dat Nooit Meer en Vita Bella stonden hoog genoteerd in de vaderlandse hitparade. Ineens wilde iedereen Sieneke boeken. Ook privé veranderde er veel in Sieneke’s leven zoals haar huwelijk met Jan en de geboorte van haar dochtertje Rosalie. In 2014 neemt ze een duet op met Django Wagner. De plaat verschijnt op Django’s album Samen dat bekroond werd met de Edison Pop. In de zomer van 2015 scoort Sieneke een hit met Ik Heb Van Liefde Mogen Dromen, gevolgd door vlotte Het Gat Van De Deur.

Boekingen van Sieneke

In 2016 verschijnt Lieg Toch Eens Een Beetje Beter dat hoog in de lijsten staat. Ze maakt ook een muzikaal uitstapje in haar duet met Popstars winnaar Wesley Klein. Deze hits staan op haar nieuwe album De Liefde Die Lacht… dat vol staat met vlotte uptempo nummers, afgewisseld met stemmige ballades.

Sieneke inhuren

Sieneke laat hiermee zien haar muzikale draai gevonden te hebben. Ook van dit album afkomstig is haar hit Donkere Dagen, waarmee Sieneke laat zien de titel Prinses van het Levenslied meer dan ooit verdiend te hebben. Met haar nieuwste single Lievelingsmelodie scoort ze weer een grote hit.

Direct Sieneke boeken? Klik hier voor boekingen van Sieneke

Sieneke boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sieneke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Levenslied€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.600,-
€2.275,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand