Straatwaarde boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  2 x 60 of 1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Urban / Rock

Wil jij Straatwaarde boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Straatwaarde. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jong! Urban! Energiek! Dat is STRAATWAARDE. Een gevaarlijk geheel!

Biografie Straatwaarde

Een nieuwe, verfrissende partysensatie. 6 meedogenloze podiumbeesten komen de tent afbreken, met een arsenaal aan special effects en een genadeloos goede show. Deze energieke coverband kreeg veel mensen op de been. Met nummers als I’m a Believer, Anouks Girl, en Iedereen is van de wereld. 

Coverband inhuren

Een SQUAD die garant staat voor een GRUWELIJKE AVOND vol herkenbare medleys, supersonisch special effects en als klap op de vuurpijl werken ze je muzikaal af tot een absoluut HOOGTEPUNT! Straatwaarde boeken voor een optreden doe je natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.nl.

Boekingen van Straatwaarde

Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Straatwaarde kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Straatwaarde wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Straatwaarde wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Straatwaarde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Straatwaarde kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Straatwaarde boeken

Ben jij benieuwd hoe je Straatwaarde kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Straatwaarde boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Straatwaarde

Straatwaarde inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Straatwaarde

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 1 x 120 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround / Urban / Rock€4995,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 120 minuteninclusief tot 500 personen6 personenAllround / Urban / Rock€5695,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 120 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround / Urban / Rock€6350,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand