Royal Beat boeken

Inclusief SFX en visuals op LED-schermen
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  1 x 90 OF 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Royal Beat boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Royal Beat. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Royal Beat weet als geen andere band de grootste danceknallers te brengen met de energie van live-muziek. Maar zeker niet alleen dance. Ook de vetste stadionrock en Nederlandstalige meezingers komen voorbij. Evenals de nieuwste pophits en hiphop songs. Met special effects zoals Co2 kanonnen en een confetti douche. Natuurlijk gecombineerd met een arsenaal aan ijzersterke medleys. Zo blazen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver. Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend binnen de entertainment industrie.  De bandleden zijn stuk voor stuk innovatief, uniek en professioneel. Bovendien staan ze garant voor een onvergetelijke belevenis!

Biografie Royal Beat

Royal Beat is innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis. Boekingen van Royal Beat zijn een garantie op een succesvol evenement. Royal Beat. Deze band speelt ieder nummer met de juiste sounds.

Coverband boeken

Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht bij deze show alle grote danceknallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock. De grootste hits worden met een fantastisch sterke sound door Royal Beat verwerkt tot één grandioze show. Van David Guetta tot MC Hammer. Het is onmogelijk om niet te dansen op de muziek van Royal Beat. Tijd dus om Royal Beat te boeken!

Boekingen van Royal Beat

Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel. Een show die de indruk achter laat van een hedendaags topconcert. Royal Beat produceert een hippe en frisse sound met uitstekende vocalisten. Hun covers doen niet onder voor het origineel. Uniek, innovatief en met ongekende energie. Zo  zetten ze een wervelende show vol dansspektakel neer. Het dak zal nog heel lang natrillen!

Kneitervette medleys

Met kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit de feesttent blaast. Geflankeerd door co2 jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op elke festivalweide tot een uitzinnig kookpunt. Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: Die. Zaal. Moet. Plat.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Royal Beat kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Royal Beat wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Royal Beat wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Royal Beat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Royal Beat kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Royal Beat boeken

Ben jij benieuwd hoe je Royal Beat kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Royal Beat boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Royal Beat

Royal Beat inhuren

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Royal Beat

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 OF 2 x 60 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage6 personenAllround€6995,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 120 minuteninclusief geluid tot 500 personen6 personenAllround€7395,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 120 minuteninclusief geluid tot 1000 personen6 personenAllround€7995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.995,-
€6.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand