Royal Beat boeken

Inclusief SFX en visuals op LED-schermen
€6.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6495,-
 • Duur
  1 x 90 OF 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Royal Beat boeken voor jouw event? Royal Beat weet als geen andere band de grootste danceknallers te brengen met de energie van live-muziek. Maar zeker niet alleen dance. Ook de vetste stadionrock en Nederlandstalige meezingers komen voorbij. Evenals de nieuwste pophits en hiphop songs. Met special effects zoals Co2 kanonnen en een confetti douche. Natuurlijk gecombineerd met een arsenaal aan ijzersterke medleys. Zo blazen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver. Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend binnen de entertainment industrie.  De bandleden zijn stuk voor stuk innovatief, uniek en professioneel. Bovendien staan ze garant voor een onvergetelijke belevenis!

Royal Beat boeken

Royal Beat is innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis. Boekingen van Royal Beat zijn een garantie op een succesvol evenement. Royal Beat. Deze band speelt ieder nummer met de juiste sounds.

Coverband boeken

Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht bij deze show alle grote danceknallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock. De grootste hits worden met een fantastisch sterke sound door Royal Beat verwerkt tot één grandioze show. Van David Guetta tot MC Hammer. Het is onmogelijk om niet te dansen op de muziek van Royal Beat. Tijd dus om Royal Beat te boeken!

Boekingen van Royal Beat

Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel. Een show die de indruk achter laat van een hedendaags topconcert. Royal Beat produceert een hippe en frisse sound met uitstekende vocalisten. Hun covers doen niet onder voor het origineel. Uniek, innovatief en met ongekende energie. Zo  zetten ze een wervelende show vol dansspektakel neer. Het dak zal nog heel lang natrillen!

Kneitervette medleys

Met kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit de feesttent blaast. Geflankeerd door co2 jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op elke festivalweide tot een uitzinnig kookpunt. Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: Die. Zaal. Moet. Plat.

Direct Royal Beat boeken? Klik hier voor boekingen van Royal Beat

Royal Beat boeken

€6.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Royal Beat

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 OF 2 x 60 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage6 personenAllround€6495,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 120 minuteninclusief geluid tot 500 personen6 personenAllround€6795,-
Live bandshow2 x 60 of 1 x 120 minuteninclusief geluid tot 1000 personen6 personenAllround€7350,-
Meerprijs inprikken externe DJ5 uur (incl. speeltijden band)DJ zorgt voor eigen booth/apparatuurn.v.t.Allround€100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€7.995,-
€5.750,-