Antje Monteiro boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Antje Monteiro boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Antje Monteiro. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady!

Biografie Antje Monteiro

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans. Waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière In 1998 werdt zij uitgroepen door RTL4 tot “zangtalent ’98”.

Musical Aida

Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken. En haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carriere voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwlijke hoofdrol 2002.

Boekingen van Antje Monteiro

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière. Maar Antje is ook beschikbaar als presentatrice op feesten en evenementen, wat haar gezien haar drukke agenda erg goed afgaat! De musical Mama Mia, waarin Antje een hoofdrol vertolke, is reden genoeg geweest om ook het repertoire aan te passen met een aantal heerlijke 70’s, 80’s en 90’s dance classics. Uiteraard ontbreken de liedjes van Abba niet tijdens haar optreden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Antje Monteiro kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Antje Monteiro wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Antje Monteiro wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Antje Monteiro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Antje Monteiro kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Antje Monteiro boeken

Ben jij benieuwd hoe je Antje Monteiro kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Antje Monteiro boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Antje Monteiro

Antje Monteiro inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Antje Monteiro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€2995,-
Tape-act (Abba Tribute)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personen (incl. 2 backing vocals)Abba Tribute€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand