Antje Monteiro boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Antje Monteiro boeken op jouw feest of evenement? Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady!

Antje Monteiro boeken

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans. Waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière In 1998 werdt zij uitgroepen door RTL4 tot “zangtalent ’98”.

Musical Aida

Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken. En haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carriere voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwlijke hoofdrol 2002.

Boekingen van Antje Monteiro

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière. Maar Antje is ook beschikbaar als presentatrice op feesten en evenementen, wat haar gezien haar drukke agenda erg goed afgaat! De musical Mama Mia, waarin Antje een hoofdrol vertolke, is reden genoeg geweest om ook het repertoire aan te passen met een aantal heerlijke 70’s, 80’s en 90’s dance classics. Uiteraard ontbreken de liedjes van Abba niet tijdens haar optreden.

Direct Antje Monteiro boeken? Klik hier voor boekingen van Antje Monteiro

Antje Monteiro boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Antje Monteiro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€2995,-
Tape-act (Abba Tribute)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personen (incl. 2 backing vocals)Abba Tribute€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand