Roxy Dekker boeken

Bekend van o.a. “Anne-Fleur Vakantie” en “Satisfyer”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Pop

Wil jij Roxy Dekker boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Roxy Dekker. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Roxy Dekker is een opkomende muzikale sensatie wiens talent en passie voor zingen de harten van velen heeft veroverd. Geboren en getogen met een onmiskenbaar muzikaal gehoor, heeft Roxy vanaf jonge leeftijd haar roeping gevonden in de wereld van muziek.

Roxy Dekker boeken

Wat begon als een vrolijk TikTok-filmpje groeit uit tot een enorme hit. De 18-jarige Roxy Dekker lanceerde afgelopen weekend haar single ‘Anne-Fleur Vakantie‘, die binnen één dag al de Top 50 bereikte. Roxy plaatste een fragment van het nummer op TikTok als reactie op een volger. “De video kreeg meteen twintigduizend likes. Veel mensen vroegen of ik het nummer wilde afmaken. Ik dacht, waarom niet?”

Veelbelovende muzikale kracht

Roxy Dekker is een veelbelovende muzikale kracht wiens talent en liefde voor zang een diepe indruk hebben gemaakt op talloze mensen. Vanaf een jonge leeftijd heeft Roxy, geboren met een onmiskenbaar muzikaal gehoor, haar bestemming gevonden in de betoverende wereld van muziek. Haar eerste grote doorbraak kwam toen ze deelnam aan het Junior Songfestival. Als lid van de meidenband 6TIMES wist ze met verve zowel de jury als het publiek te imponeren. Hun nummer “End of Time” bracht hen naar de finale, waar ze een onvergetelijke tweede plaats behaalden.

Wisseloord Academy

Ze is momenteel ingeschreven bij de Wisseloord Academy en kan gebruikmaken van de Wisseloord Studio’s, een van de grootste studio’s in Nederland waar artiesten zoals Michael Jackson muziek hebben opgenomen. “Ik werk nu samen met een paar producers, maar ik ben vooral bezig met experimenteren in verschillende genres. Anne-Fleur Vakantie is leuk, maar uiteindelijk wil ik een meer serieuze richting opgaan. In ieder geval ben ik niet van plan om stil te zitten en ik wil nog veel meer uitbrengen.”

Boekingen van Roxy Dekker

Onlangs werd Roxy ook ontdekt op ClubHouse, een platform waar ze haar muzikale gaven en creatieve expressie kon delen. Tijdens een sessie met invloedrijke persoonlijkheden zoals Koen Verweij, Rob Goossens, Joost Hofman en Roel van Velzen, verraste Roxy iedereen met haar uitzonderlijke stem en zelfgeschreven liedje. Dit moment markeerde een keerpunt in haar carrière, aangezien haar muziek de aandacht trok van professionals binnen de muziekindustrie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Roxy Dekker kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Roxy Dekker wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Roxy Dekker wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Roxy Dekker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Roxy Dekker kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Roxy Dekker boeken

Ben jij benieuwd hoe je Roxy Dekker kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Roxy Dekker boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Roxy Dekker

Roxy Dekker inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Roxy Dekker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenNederlandstalig / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand