Famke Louise boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Famke Louise boeken voor jouw party of event? Famke Louise is een Nederlandse zangeres, rapper en vlogger, geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Ze werd bekend door haar videoblogs op YouTube en Instagram, waar ze haar dagelijks leven en ervaringen deelde.

Famke Louise boeken

Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière door op spectaculaire manier aan het eind van 2017 de muziekindustrie te enteren. Meer dan 1 miljoen mensen bekeek binnen 24 uur haar videoclip van haar debuutsingle ‘Op me Monnie’ in 2017. Die werd meteen een hit in Nederland.Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord. Waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans. Famke Louise is populair omdat ze te gekke muziek maakt en een geweldige persoonlijkheid heeft. Én strijdt voor gelijkwaardigheid tussen mensen en culturen. Een belangrijke boodschap!

Nederlandse zangeres boeken

Naast haar muzikale carrière heeft Famke Louise ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “Expeditie Robinson” en “Jachtseizoen”.Famke Louise won diverse awards waaronder twee Veed Awards. In 2018 won ze in de categorie ‘beste muziek YouTuber’ en onlangs nog een in de categorie ‘Beste muziekvideo’ voor haar videoclip van het nummer Slide. Aan haar muur prijken verder diverse gouden en platina platen. Ze werkte onder andere samen met Ronnie Flex waarmee ze het Nederlandse Spotify record verbrak met meer dan 650.000 downloads binnen 24 uur van hun nummer ‘Fan’.

Boekingen van Famke Louise

Eind 2019 kwam er op VIDEOLAND een vierdelige documentaire uit over de bliksemcarrière van Famke Louise waarin mensen een intiem kijkje achter de schermen en in het leven krijgen van deze jonge ster.Na dat Famke zwanger raakte koos zij ervoor om het artiesten leven even op een lager pitje te zetten. Famke maakt in 2023 haar comeback met de plaat: “In Het Donker”, en zit niet stil! In 2023 staan er meerdere grote muzikale samenwerkingen op de planning. Famke is 1 van “our ones to watch”!

Direct Famke Louise boeken? Klik hier voor boekingen van Famke Louise

Famke Louise boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Famke Louise

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenExclusief geluid en techniek2 personenUrban€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.975,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand