Famke Louise boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Famke Louise boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Famke Louise. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Famke Louise is een Nederlandse zangeres, rapper en vlogger, geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Ze werd bekend door haar videoblogs op YouTube en Instagram, waar ze haar dagelijks leven en ervaringen deelde.

Biografie Famke Louise

Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière door op spectaculaire manier aan het eind van 2017 de muziekindustrie te enteren. Meer dan 1 miljoen mensen bekeek binnen 24 uur haar videoclip van haar debuutsingle ‘Op me Monnie’ in 2017. Die werd meteen een hit in Nederland.Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord. Waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans. Famke Louise is populair omdat ze te gekke muziek maakt en een geweldige persoonlijkheid heeft. Én strijdt voor gelijkwaardigheid tussen mensen en culturen. Een belangrijke boodschap!

Nederlandse zangeres boeken

Naast haar muzikale carrière heeft Famke Louise ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “Expeditie Robinson” en “Jachtseizoen”.Famke Louise won diverse awards waaronder twee Veed Awards. In 2018 won ze in de categorie ‘beste muziek YouTuber’ en onlangs nog een in de categorie ‘Beste muziekvideo’ voor haar videoclip van het nummer Slide. Aan haar muur prijken verder diverse gouden en platina platen. Ze werkte onder andere samen met Ronnie Flex waarmee ze het Nederlandse Spotify record verbrak met meer dan 650.000 downloads binnen 24 uur van hun nummer ‘Fan’.

Boekingen van Famke Louise

Eind 2019 kwam er op VIDEOLAND een vierdelige documentaire uit over de bliksemcarrière van Famke Louise waarin mensen een intiem kijkje achter de schermen en in het leven krijgen van deze jonge ster.Na dat Famke zwanger raakte koos zij ervoor om het artiesten leven even op een lager pitje te zetten. Famke maakt in 2023 haar comeback met de plaat: “In Het Donker”, en zit niet stil! In 2023 staan er meerdere grote muzikale samenwerkingen op de planning. Famke is 1 van “our ones to watch”!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Famke Louise kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Famke Louise wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Famke Louise wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Famke Louise online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Famke Louise kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Famke Louise boeken

Ben jij benieuwd hoe je Famke Louise kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Famke Louise boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Famke Louise

Famke Louise inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Famke Louise

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenExclusief geluid en techniek2 personenUrban€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€2.975,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand