Monique Smit boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.575,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1575,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (< 150 personen)
 • Genre
  Nederlandstalig
Monique Smit boeken voor jouw feest of evenement? Monique Smit is niet meer weg te denken van de Nederlandse radio en televisie! Ze was te zien in het tv-programma Gewoon Jan Smit, de muziekshow Just The Two Of Us. En ze presenteerde Zapp Kids Top 20, Mijn Vader Is De Beste en Sterrenparade.

Monique Smit boeken

Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS . En na het uitbrengen van haar hit ‘Wild’ werd ze gevraagd om het muziekprogramma ‘Zapp Kids Top 20’ te presenteren. Tot 2015 was Monique hét gezicht van dit muzikale kinderprogramma. Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere ‘Mijn Vader Is De Beste’, ‘Sterrenparade’ en ‘Sterren.nl’ meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was.

Duet met Wesley Klein

Monique is al een aantal jaren het vaste gezicht van cosmetica merk Herôme en ook één van de vaste presentatoren van Privé Vandaag, het video platform van De Telegraaf. Haar laatste single ‘Mooier Dan Mooi’, een duet met Wesley Klein, is inmiddels een grote hit met 1,5 miljoen views op YouTube en een nummer 1 notering in iTunes.

Kleuterpop

In november 2014 verscheen het eerste deel van ‘2 Kleine Kleutertjes’, een samenwerking met haar broer Jan. Het is uitgegroeid tot een uniek project en bestaat uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en kende een theatervoorstelling speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar. Interesse in Kleuterpop? Klik dan hier.

Boekingen van Monique Smit

Daarnaast scoorde de blonde zangeres meerdere hits, die allemaal voorbij komen tijdens haar live optredens! Haar catchy tracks ‘Blijf Je Vanavond’, ‘Dans’, ‘Een Zomeravond Met Jou’ (duet met Tim Douwsma) en ‘Mooier Dan Mooi’ worden afgewisseld met een Volendam Hitmedley. Sfeer gegarandeerd! In die tijd is Monique Smit van een onzekere debutante uitgegroeid tot een volleerde professional, zowel als presentatrice als zangeres en performer.

Direct Monique Smit boeken ? Klik hier voor boekingen van Monique Smit

Monique Smit boeken

€1.575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Monique Smit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (< 150 personen)1 x 30 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonNederlandstalig€1575,-
Tape-act (> 150 personen)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€1.495,-
€1.895,-