Emma Heesters boeken

Prijscategorie: tussen € 9.500,- en € 12.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Emma Heesters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Emma Heesters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Emma Heesters is geboren op 8 januari 1996 in ’s Gravenpolder, Zeeland. Al op jonge leeftijd is de kleine Emma met muziek bezig; als achtjarig meisje wint ze het ‘Kinderen Songfestival’. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube-kanaal waarop ze covers op haar eigen manier zingt. Drie jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond; covers van Meghan Trainor, Ariane Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard; ze heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen abonnees op haar eigen YouTube-kanaal. Dat had natuurlijk ook direct gevolgen voor het aantal boekingen van Emma Heesters.

Biografie Emma Heesters

Haar grootste YouTube hit is de cover van Despacito samen met YouTuber Jason Chen, deze is, bij elkaar opgeteld, al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Daarnaast zijn haar vertolkingen van Charlie Puth ‘Attention’ en Justin Biebers ‘Let me love you’ ook sky high op YouTube. Daarna was Emma vaker in Amerika te vinden. Ze reisde veel tussen LA (de YouTube-hoofdstad van de wereld) en New York waar ze veel werkt omdat ze sinds kort een platencontract heeft bij Universal Republic Records. Daar werkt ze op dit moment in de studio met multi-platinum en Grammy Award winning record producers en schrijvers om haar eigen identiteit te vormen en dus ook eigen nummers uit te brengen. Nu wil iedereen in Nederland Emma Heesters boeken.

Boekingen van Emma Heesters

In 2020 was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ op AVROTROS. Hierin is ze te zien met onder andere Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Rolf Sanchez. Met laatstgenoemde scoort Emma Heesters in 2020 een hit met de single “Pa Olvidarte” en staat ze wekenlang in de hoogste regionen van alle Nederlandse hitlijsten.

Eerste solo single

Daarna heeft Emma in 2020 een duet met Tino Martin en niemand minder dan Kris Kross Amsterdam opgenomen, genaamd “Loop Niet Weg”. In 2021 kwam haar lang verwachte solo single uit: “Schat, Ik Ben OK“. Het spreekt ongetwijfeld voor zich dat we in de komende jaren nog heel veel van deze talentvolle Nederlandse zangeres zullen gaan horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Emma Heesters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Emma Heesters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Emma Heesters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Emma Heesters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Emma Heesters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Emma Heesters boeken

Ben jij benieuwd hoe je Emma Heesters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Emma Heesters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Emma Heesters

Emma Heesters inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Emma Heesters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand