Broadway boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Coverband Broadway boeken voor jouw feest of event? Broadway: de naam die staat voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar het hart van de combinatie tussen muziek en theater. Elke keer weer met zorg op zoek naar iets verrassend. En zo is het ook bij Broadway ’the band’. Onderscheidend, zowel om te horen als om te zien. Broadway is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsevent tot de grootste feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway boeken

Broadway heeft in haar lange bestaan bijna alle podia van Nederland wel eens bezocht. En toch heeft deze meester-coverband nog steeds voor ieder optreden de “drive” om een show neer te zetten waar je ‘U’ tegen zegt. En elke keer weer met een groot enthousiasme! Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofdact op ‘ De Meerpaaldagen’ in Dronten.

Lovende reacties

Met name het optreden van 2011 was van ongekende klasse. Met zangeres Eefje Polman en zanger Frank Gaertner aan “het front” bezorgde de band het 12.000 koppige publiek veel “kippenvel momenten”. De reacties na afloop van zowel het publiek als de pers waren alom lovend: “Hoog muzikaal niveau” was een veelgehoorde uitspraak.

Boekingen van Broadway

Broadway is een ideale band om mee samen te werken. Ongecompliceerde gasten zonder allerlei fratsen, gewoon en zeer gedegen, flexibel en altijd optimaal presterend. Bovendien mag Broadway met gepaste trots zeggen dat ze beschikken over een van de mooiste en meest spraakmakende zangeressen uit het entertainment-circuit. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Dat laten ze graag altijd en overal zien, maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen!

Direct Broadway boeken? Klik hier voor boekingen van Broadway

Broadway boeken

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Broadway

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3295,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen + SFX6 personenAllround€3795,-
Live bandshow (bedrijfsfeest)3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3495,-
Optie: blazerssectieavondvullend in overlegn.v.t.3 personenAllround€1500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.300,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand