Lady Dana boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle / Hardhouse

Wil jij Lady Dana boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lady Dana. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dj Dana (geboren op 9 juli 1974 en opgegroeid in Amsterdam) is nog altijd hét boegbeeld van de harddance scène.

Biografie Lady Dana

Zo kreeg ze met gemak 7.000 uitzinnige fans bijeen op haar eigen Dana X-qlusive party in de Heineken Music Hall. Van haar eerste mixalbum ID&T presents Dana gingen er 35.000 exemplaren over de toonbank. Ze werd verkozen tot populairste vrouwelijke dj van Nederland tijdens de Dutch Dj Awards. En kwam op nummer vijfenvijftig binnen in de Engelse Mixmag top honderd. Tevens is zij dit jaar weer genomineerd voor een TMF Award in de catagorie beste dj binnenland waar zij het zal opnemen tegen Tiesto en Ferry Corsten.

Boekingen van Lady Dana

Dana van Dreven, beter bekend als DJ Dana, ontwikkelde een compleet eigen stijl in de loop van haar inmiddels tien jaar durende carrière. Een stijl die het best valt te omschrijven als een crossover tussen verschillende vormen van hardere house, overgoten met een stevige vrouwelijke touch.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lady Dana kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lady Dana wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lady Dana wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lady Dana online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lady Dana kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lady Dana boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lady Dana kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lady Dana boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lady Dana

Lady Dana inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lady Dana

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / HardhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand