Glen Fontein boeken

Bekendste Nederlandse TikTokker
€1.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1300,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Glen Fontein boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Glen Fontein. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Glenn Fontein is een Nederlandse TikTokker. Hij is samen met Lorenzo Dinatelle bekend van zijn populaire video’s op TikTok.

Biografie Glen Fontein

Hij heeft ondertussen al ruim 1,7 miljoen volgers op TikTok en 785.000 volgers op Instagram. Glen Fontein is op 9 maart 2000 geboren in Nederland.Glenn is in 2015 gestart met zijn YouTube-kanaal. Daar kreeg hij al een beetje bekendheid mee, maar door TikTok kreeg hij pas echt veel volgers.

DJ boeken

Samen met andere Nederlandse TikTokkers, zoals Lorenzo Dinatelle, maakt hij verschillende soorten video’s. Ook heeft hij een Nederlands Content huis bedacht, namelijk ‘VibeHousenl’.

Boekingen van Glen Fontein

Iedereen onder de 18 jaar kent hem! Hij staat bekend als de grootste TikTokker van Nederland. Hij heeft ook meer dan 650.000 volgers op Instagram.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Glen Fontein kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Glen Fontein wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Glen Fontein wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Glen Fontein online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Glen Fontein kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Glen Fontein boeken

Ben jij benieuwd hoe je Glen Fontein kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Glen Fontein boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Glen Fontein

Glen Fontein inhuren

€1.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Glen Fontein

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-Hop€1300,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand