Dames Draaien Door boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  in overleg
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Diverse genres

Wil jij Dames Draaien Door boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dames Draaien Door. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Dames Draaien Door

Een female DJ op jouw feest, clubavond of festival? Een clubavond wordt bijzonder als er een vrouw achter de knoppen staat. Een DJ huren met Beauty & Brains én vanzelfsprekend heel professioneel: dan kom je uit bij de vrouwen van de Dames Draaien Door! Want deze dames zijn meer dan alleen maar ‘een’ DJ, ze zetten zich met hart en ziel in als artiest!

Vrouwelijke DJ boeken

Een bijzonder feest vraagt om een bijzondere DJ. In plaats van de standaard DJ een beeldschone, getalenteerde dame achter de knoppen: wedden dat het de sfeer van jouw evenement verandert in iets, hoe zullen we het noemen, exotisch? Van disco tot techno, onze dames draaien met passie!

Boekingen van Dames Draaien Door

Het antwoord is simpel: het vermogen om contact te maken met het publiek is een natuurlijke gave van de vrouw. Noem het vrouwelijke intuïtie of noem het inlevingsvermogen: hoe dan ook, onze vrouwelijke toppers weten hoe ze de gasten moeten vermaken en waar zij voor in zijn. Of het nu om een clubavond gaat of om een technofestival. Een vrouwelijk talent, die met haar moves en haar muziek het publiek weet op te zwepen is toch een heel andere manier van feest vieren!

Female DJ’s

Een DJ boeken: daar ontkom je niet aan als je een prachtig evenement wilt neerzetten. Maar een feest wordt pas een feest als de DJ ook weet wat hij doet. In dit geval: wat ZIJ doet. Een vrouw zal jouw evenement toch net anders maken. Met haar beauty, haar brains, maar vooral ook met haar professionaliteit. En alsof dat nog niet genoeg is hebben veel dames die te boeken zijn via Dames Draaien Door meer in hun mars dan alleen DJ zijn. Vrouwelijke entertainers, die zelf ook zingen, dansen of muziek maken. Dáárom boek je dus een vrouwelijke artiest zoals Dames Draaien Door.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dames Draaien Door kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dames Draaien Door wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dames Draaien Door wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dames Draaien Door online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dames Draaien Door kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dames Draaien Door boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dames Draaien Door kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dames Draaien Door boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dames Draaien Door

Dames Draaien Door inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dames Draaien Door

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-actin overlegin overlegin overlegDiverse genresOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand