Viktor boeken boeken

Bekend van TV: ‘De Verhulstjes’
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Viktor boeken boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Viktor boeken. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Viktor Verhulst

Na jarenlang talloze podia in vuur en vlam te hebben gezet met zijn goede vriend Kobe Ilsen, is het tijd voor een nieuwe stap in de muzikale carrière van Viktor: hij gaat solo.

Unieke DJ-stijl

Als DJ zette Viktor in een paar jaar tijd grote stappen. Op heel jonge leeftijd was hij al gepassioneerd door muziek. Niet alleen door elektronische muziek, maar elk nummer met harmonie en ritme deed hem zweven.
Wie hem ooit als DJ heeft bezig gezien, weet dat Viktor overal voor een spetterend feest zorgt. Zijn DJ-stijl is ook uniek. Viktor combineert overtuigende ritmes met hiphop-invloeden als zang en percussie.

Boekingen van Viktor Verhulst

Vanwege zijn enorme populariteit is een klinkende naam en heeft een enorme aanhang, hij weet elke verwachting, of het nu gaat om een privéfeest of een groot festival, waar te maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Viktor boeken kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Viktor boeken wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Viktor boeken wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Viktor boeken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Viktor boeken kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Viktor boeken boeken

Ben jij benieuwd hoe je Viktor boeken kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Viktor boeken boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Viktor boeken

Viktor boeken inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Viktor boeken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand