Act of Rage boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle

Wil jij Act of Rage boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Act of Rage. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mean Machine Act of Rage domineert de scene sinds 2014 non-stop. Deze geboren entertainer staat niet alleen bekend om zijn onmiskenbare vaardigheid en charisma op het podium, maar zijn steeds groter wordende discografie van zinderende partybeats creëren eindeloos een opperste sfeer. op de dansvloer.

Biografie Act of Rage

De tunes van Act of Rage worden verpakt in energieke en plezierige DJ-sets die feestgangers de ultieme ervaring bezorgen: van meezingzang tot razende drops en snelle mixen, je kunt er altijd op rekenen dat deze Alpha Rebel je meeneemt naar ‘La La Land’. De twee artiestenalbums ‘Sabotage’ en ‘Outrageous’ katapulteerden Act of Rage naar buitengewone hoogten. Niet alleen dat, maar single releases als ‘Magnetism’, ‘Entourage’, ‘REJECTOFRAGE’, ‘The Next Level’, ‘Road Rage’, ‘Till Sunrise’, ‘Let The Games Begin’ en ‘Homicide’ zijn een voorbeeld van zijn krachtige feestgeluid dat ervoor zorgt dat luisteraars blijven terugkomen voor meer.

Bekende DJ inhuren

Internationaal heeft Act of Rage de wereld stormenderhand veroverd en heeft het op alle uithoeken van de wereld opgetreden in landen als Australië, Canada, Thailand, Taiwan, Finland, Zwitserland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. . Hij pronkte ook met zijn onberispelijke producties op kolossale mainstages als Qlimax, Supremacy, Defqon.1, Shockerz, Reverze, Intents Festival, Dominator, QAPITAL en natuurlijk Decibel Outdoor, waar hij zijn anthem ‘Raging City’ uit 2023 presenteerde.

Boekingen van Act of Rage

Versterkt met een nieuw arsenaal aan aankomende producties en zijn nieuwe live-act ‘Entourage’ die roekeloos op de mainstages raast, is deze kracht van talent vastbesloten om op deze weg door te gaan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Act of Rage kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Act of Rage wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Act of Rage wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Act of Rage online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Act of Rage kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Act of Rage boeken

Ben jij benieuwd hoe je Act of Rage kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Act of Rage boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Act of Rage

Act of Rage inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Act of Rage

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / FreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand