Robin Albers (Jaydee) boeken

Bekend van o.a. “Plastic Dreams”
€1.100,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1100,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio-DJ
 • Genre
  Progressive house

Wil jij Robin Albers (Jaydee) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Robin Albers (Jaydee). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Robin ‘Jaydee’ Albers begon zijn DJ carriere als Resident DJ in Rhenen, Veenendaal, Arnhem, Den Bosch, Enschede, en vele andere plekken. Jan Steeman van de AVRO Radio bood Robin in 1984 een deejaycontract aan. En vanaf dat moment begon hij zijn lange DJ-carriere op de nationale radio. In 1984 begon hij de Dutch mixing championships en veel DJ’s van toen zijn de sterren van vandaag.  DJ Jean, Michel de Hey, Erik E., DJ Gizmo, Ruud van Rijen, Orlando Voorn, Guan Elmzoon en vele anderen. DJ Jean en Michel de Hey waren goede vrienden in die periode en in 1991 kreeg Jaydee de kans om een revolutionair radiopramma te starten: ‘For those who like to groove’, het programma bestond maar een jaar maar was zeer populair en hij verkreeg een award voor het beste radioprogramma van 1992.

Biografie Robin Albers

Na zijn vertrek bij de radio begon hij een club in Vianen, ‘De Binnenplaats’. Er wordt progressive house gedraaid door verschillende top-djs uit Nederland en Belgie en Jaydee was de resident DJ, maar kon niet altijd aanwezig zijn omdat hij een wereldhit scoorde met het nummer ‘Plastic Dreams’.

House DJ boeken

De club ging dicht in 1994. Jaydee was de eerste Nederlandse DJ die in Moskou optrad, dat was in 1992. Het succes van Plastic Dreams, nummer 1 in USA, Italie, Belgie, Frankrijk, Spanje, Brazilie en Japan, bracht hem over heel de wereld.

Boekingen Robin Albers

In 1997 was Jaydee de producer van de wereldhit Fiesta van de Sunclub. Ook heeft hij het nummer Que Si Que No medegeproduceerd met de andere leden van The Sunclub. In 2000 was hij een van de oprichters van ID&T-radio, en hierdoor kwam de FTWLTG-show weer terug. Jaydee is dance, Jaydee is house with a feeling, Jaydee is progressive, Jaydee does his own thing!!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Robin Albers (Jaydee) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Robin Albers (Jaydee) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Robin Albers (Jaydee) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Robin Albers (Jaydee) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Robin Albers (Jaydee) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Robin Albers (Jaydee) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Robin Albers (Jaydee) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Robin Albers (Jaydee) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Robin Albers (Jaydee)

Robin Albers (Jaydee) inhuren

€1.100,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robin Albers (Jaydee)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio-DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonProgressive house€1100,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€895,-
€1.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand