Sam Hofman boeken

Prijscategorie: € 4.000,- tot € 6.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Sam Hofman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sam Hofman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Sam Hofman

Sam Hofman boeken? Sam Hofman is een opkomende ster met bekendheid in heel Nederland. Zijn eerste stappen in de publiciteit zette hij in het televisieprogramma Hollands Next Top Model. Een tijd lang deed Sam ook professioneel modellenwerk.

Online promoten

Maar Sam’s ambities reiken verder; hij stortte zich op het draaien als DJ, een passie die hij sinds zijn kindertijd heeft, en later ging hij zichzelf online promoten.

Boekingen van Sam Hofman

Samen met zijn jongere broer Rijk startte hij in 2021 “BROERS” – een komische podcast waarin ze verhalen delen die de twee broers meemaken. De podcast werd al snel erg populair en stond binnen no-time op nummer 1 in de podcastlijsten van Nederland. In 2022 wonnen ze dan ook de Gouden Podcast award tijdens het Gouden RadioRing gala. Sam heeft inmiddels meer dan 126.000 volgers op Instagram, een podcast die op nummer 2 staat in de ranglijsten en elke week de nummer 1 aflevering van Nederland is. Kortom, de veelzijdige Sam Hofman groeit snel uit tot een nog grotere persoonlijkheid.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sam Hofman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sam Hofman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sam Hofman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sam Hofman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sam Hofman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sam Hofman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sam Hofman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sam Hofman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sam Hofman

Sam Hofman inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sam Hofman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand