Fleur Du Bonheur boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Disco / Funk / Boogie / House

Wil jij Fleur Du Bonheur boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fleur Du Bonheur. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Fleur Du Bonheur

Fleur du Bonheur graaft in de diepe hoeken van het discogeluid. Variërend tussen funk, boogie, disco en house verzamelt ze vooral platen uit eind jaren zeventig en begin jaren tachtig.

Groovy baslijnen

Omdat ze houdt van de combinatie van groovy baslijnen, sterke beats, zware gitaren en weelderige zang, presenteren haar DJ-sets soulvolle geluiden met krachtige, hypnotiserende grooves en freaky randen. Bonheur staat bekend om het delen van muziek vanuit hart en handen en haar pure gevoel van vreugde heeft de kracht om de energie in de kamer te verheffen. Dus maak je veiligheidsgordels vast en bereid je voor op de disco-opstijging!

Boekingen van Fleur Du Bonheur

Dus… Rol je lichtgevende dansvloer uit en hang je spiegelbol aan het plafond: Fleur du Bonheur brengt disco, funk en boogie naar The Bizarre. Haar platen haalt ze met haar tijdmachine uit de hoogtijdagen van de discohype, met af en toe een stiekem uitstapje naar vroege house. Je weet wel: de tijd van wijde pijpen, glitterjurkjes en extravagante zonnebrillen. Maar hoewel Fleur met twee benen in het verleden staat, voelen haar sets geen moment gedateerd. Ze weet de evergreens blind van de niemendalletjes te scheiden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fleur Du Bonheur kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fleur Du Bonheur wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fleur Du Bonheur wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fleur Du Bonheur online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fleur Du Bonheur kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fleur Du Bonheur boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fleur Du Bonheur kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fleur Du Bonheur boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fleur Du Bonheur

Fleur Du Bonheur inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fleur Du Bonheur

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDisco / Funk / Boogie / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand