Joyliana boeken

Bekende TikTokker met DJ-skills
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Tiktokker / DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Joyliana boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Joyliana is een jonge frisse meid bekend van TikTok en Instagram. Ze is een snel groeiende influencer, waarbij veel partners haar al weten te vinden voor samenwerkingen. Bij toeval aanwezig op een DJ contest, kwam zij in aanraking met het DJ gevoel. Ze wist het meteen.. Dit is wat ik wil.

Joyliana boeken

Half februari 2022 startte Joyliana haar DJ uitdaging. Van nul ervaring zo snel mogelijk op een podium staan te draaien. Dit avontuur werd haar nieuwe youtube serie met als motto als je iets wil bereiken ga er dan voor!! Ze zocht haar weg in de DJ wereld en volgde een spoedcursus bij DJ school Amsterdam. Al snel kwamen er meerdere samenwerkingen en sponsoren op haar pad wat resulteerde in een zeer snel groeiende DJ.

Bekende TikTokker boeken

Vijf weken later op 1 april 2022 begon haar avontuur op CDT2022. Ze was niet geboekt maar kreeg van een mede DJ de gelegenheid om een stukje van zijn set over te nemen op mainstage. Dit was haar eerste DJ gevoel voor publiek, gillend van enthousiastme in de auto naar huis… ze wilde meer. Er werd kneiterhard gewerkt en de resultaten kwamen snel. Vrijwel iedere week staat zij nu achter de draaitafel voor publiek. Mixtream festival / Heaven Open Air / Club Blend XL / Pec Zwolle / Tina festival / Examenfeesten / vakantiepark europarcs / Groene schuur / Baraq schoonhoven / live sessie op mfm radio / Renesse tour / TeenageLucky Rijssen / Huiskamersessie / club Pinky’s Renesse diverse teenageparty’s en veel kleine feesten en zelfs P4U eventi in Italië wist haar te vinden.

Boekingen van Joyliana

De laatste maanden timmert ze dus hard aan de weg als DJ en wekelijk staat ze te draaien in clubs, festivals en schoolfeesten. In 2022 heeft ze zelfs het jaarlijks Tina Festival gehost als DJ/presentator en ze reist het hele land door om op te treden op de grootste Teenage Events. Joyliana heeft op TikTok meer dan 400.000 volgers en werd verkozen tot 3e grootste Nederlandse influencer in 2021. Bekijk ook onze andere getalenteerde en razend populaire TikTokkers zoals Alessio de Martino of Glen Fontein.

Direct Joyliana boeken? Klik hier voor boekingen van Joyliana

 

Joyliana boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joyliana

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Tiktokker / DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€750,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand