Joyliana boeken

Bekende TikTokker met DJ-skills
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Tiktokker / DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Joyliana boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joyliana. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Joyliana is een jonge frisse meid bekend van TikTok en Instagram. Ze is een snel groeiende influencer, waarbij veel partners haar al weten te vinden voor samenwerkingen. Bij toeval aanwezig op een DJ contest, kwam zij in aanraking met het DJ gevoel. Ze wist het meteen.. Dit is wat ik wil.

Biografie Joyliana

Half februari 2022 startte Joyliana haar DJ uitdaging. Van nul ervaring zo snel mogelijk op een podium staan te draaien. Dit avontuur werd haar nieuwe youtube serie met als motto als je iets wil bereiken ga er dan voor!! Ze zocht haar weg in de DJ wereld en volgde een spoedcursus bij DJ school Amsterdam. Al snel kwamen er meerdere samenwerkingen en sponsoren op haar pad wat resulteerde in een zeer snel groeiende DJ.

Bekende TikTokker boeken

Vijf weken later op 1 april 2022 begon haar avontuur op CDT2022. Ze was niet geboekt maar kreeg van een mede DJ de gelegenheid om een stukje van zijn set over te nemen op mainstage. Dit was haar eerste DJ gevoel voor publiek, gillend van enthousiastme in de auto naar huis… ze wilde meer. Er werd kneiterhard gewerkt en de resultaten kwamen snel. Vrijwel iedere week staat zij nu achter de draaitafel voor publiek. Mixtream festival / Heaven Open Air / Club Blend XL / Pec Zwolle / Tina festival / Examenfeesten / vakantiepark europarcs / Groene schuur / Baraq schoonhoven / live sessie op mfm radio / Renesse tour / TeenageLucky Rijssen / Huiskamersessie / club Pinky’s Renesse diverse teenageparty’s en veel kleine feesten en zelfs P4U eventi in Italië wist haar te vinden.

Boekingen van Joyliana

De laatste maanden timmert ze dus hard aan de weg als DJ en wekelijk staat ze te draaien in clubs, festivals en schoolfeesten. In 2022 heeft ze zelfs het jaarlijks Tina Festival gehost als DJ/presentator en ze reist het hele land door om op te treden op de grootste Teenage Events. Joyliana heeft op TikTok meer dan 400.000 volgers en werd verkozen tot 3e grootste Nederlandse influencer in 2021. Bekijk ook onze andere getalenteerde en razend populaire TikTokkers zoals Alessio de Martino of Glen Fontein.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joyliana kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joyliana wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joyliana wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joyliana online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joyliana kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joyliana boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joyliana kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joyliana boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joyliana

Joyliana inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joyliana

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Tiktokker / DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€750,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand