Hans Glock boeken

Prijscategorie: € 1.000,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle /Techno / Techhouse

Wil jij Hans Glock boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hans Glock. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na meer dan 10 jaar ervaring met raves besloot Hans het heft in eigen handen te nemen en de muziek te gaan maken die hem de afgelopen tien jaar inspireerde. Na onlangs getekend te zijn bij Outsiders’ Rebl Records is hij klaar om de partyscene als een storm over te nemen.

Biografie Hans Glock

Hans Glock is niet zomaar een DJ, hij is een ware muzikale magiër. Overweeg je om Hans Glock boeken? Je zult dan zijn unieke stijl van freestyle 2.0 ervaren, waarbij hij genres als hardstyle, freestyle, tech house, hardcore en harde techno naadloos samen weet te voegen tot een epische muzikale ervaring.

Boekingen van Hans Glock

In zijn eerste jaar als artiest deed hij shows op Defqon.1, Tomorrowland, Parkpop en Decibel Festival. Zijn stijl kan worden omschreven als Freestyle 2.0 waarbij (Raw) Hardstyle, Freestyle, (Tech) House, Hardcore en (Hard) Techno op epische wijze samensmelten. Het klinkt onmogelijk, maar dat is wat een echte tovenaar goed doet! Je herkent hem aan zijn kenmerkende hoed en zijn altijd ontknoopte blouse.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hans Glock kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hans Glock wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hans Glock wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hans Glock online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hans Glock kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hans Glock boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hans Glock kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hans Glock boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hans Glock

Hans Glock inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hans Glock

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / Freestyle /Techno / TechhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand