Bassbrain boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle

Wil jij Bassbrain boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bassbrain. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Bassbrain

Deze producer/dj weet als de beste hoe je een feestje bouwt! Met beats die sneller gaan dan Usain bolt, de smerigste bassen en de pakkendste melodieën laat hij zijn publiek elke keer weer sprakeloos achter. Supported door onder andere Da Tweekaz, Coone, Timmy trumpet, Darren styles en Mark with a K is hij de wereld aan het veroveren!
Met zijn enorme energie en muziek waar de bass je om de oren vliegt is het altijd één groot feest.

Hardstyle DJ boeken

Na het uitbrengen van zijn eerste hitsingle “DRINK BEER”, werkte Bassbrain samen met ‘s werelds grootste hardstyle dj-duo “Da Tweekaz” om het ultieme drank anthem “SHOTJEE” te creëren. Gevolgd door een samenwerking met Tomorrowland’s Master Of Ceremony “MC STRETCH” en een nummer dat hij opdroeg aan zijn vriend, niets lijkt deze man tegen te houden!

Internationaal

Bassbrain tourt al internationaal en heeft shows gedaan in Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Hongarije, Nederland en België. Na in zijn eerste jaar 2 keer Tomorrowland, Balaton Sound, Sunrise Festival, Reverze, The Qontinent, Defqon.1 en nog veel meer te hebben gespeeld heeft Bassbrain zijn sporen nagelaten! Dit is nog maar het begin!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bassbrain kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bassbrain wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bassbrain wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bassbrain online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bassbrain kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bassbrain boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bassbrain kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bassbrain boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bassbrain

Bassbrain inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bassbrain

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / FreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand