Thomas Newson boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Wil jij Thomas Newson boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Thomas Newson. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Thomas Newson

Thomas Newson boeken? Het 19-jarige Nederlandse wonderkind Thomas Newson lijkt de droom te leven. Hij ontving niet alleen ongelooflijke steun van onder meer Hardwell, Avicii, Tiesto, W&W, Afrojack en vele anderen.0 Maar ook heeft de jonge artiest eind 2013 twee geweldige platen uitgebracht die tegelijkertijd de top 10 van Beatport bereikten. Een prestatie die nooit eerder bereikt door iemand die zo jong is. ‘Flute’, zijn samenwerking met New World Sound, kreeg wereldwijd enorm veel radio-uitzendingen. En werd geprezen om zijn innovatieve integratie van de fluit in dansmuziek.

Beste moment van Tomorrowland

Zijn laatste release, ‘Pallaroid’, is geen uitzondering op de kwaliteitsmuziek waar Thomas bekend om staat. Oorspronkelijk werd aangenomen dat het een onuitgebrachte Hardwell-track was, ‘Pallaroid’ was een van de meest besproken ID’s deze zomer na de première door de nummer 1 DJ van de wereld zelf tijdens Tomorrowland. Billboard’s Code bekroonde het als het beste moment van Tomorrowland.

Boekingen van Thomas Newson

De vaste lijn van aankomende releases op labels als Musical Freedom en Armada laten zien dat dit ongelooflijke talent, dat opnieuw uit Nederland komt, meer dan klaar is om grenzen te verleggen en elektronische dansmuziek te creëren en te innoveren in de meest heldere zin van het woord.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Thomas Newson kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Thomas Newson wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Thomas Newson wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Thomas Newson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Thomas Newson kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Thomas Newson boeken

Ben jij benieuwd hoe je Thomas Newson kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Thomas Newson boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Thomas Newson

Thomas Newson inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thomas Newson

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand