H4zel boeken

Internationaal bekende female DJ
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Female DJ
 • Genre
  Urban / Latin / Classics

Wil jij H4zel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van H4zel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie H4zel

Hazel Vanderhaegen, beter bekend als DJ H4ZEL, is dé female-DJ die zowel nationaal als internationaal aan de weg timmert! Met haar unieke talent om elke menigte compleet op zijn kop te zetten en alle voetjes warm te laten dansen, is ze een graag geziene DJ op festivals en in clubs. Een onvergetelijke sfeer creëren zit in haar DNA. Met haar betoverende glimlach en haar muzikale voorliefde voor genres als Urban, Classics en Latin House, is DJ H4ZEL een kunstenares in het samenbrengen van verschillende muzikale werelden.

Boekingen van H4zel

“Indrukwekkend!” beschrijft haar eerste festivalseizoen het allerbeste. Haar festivalseizoen in 2024 begon met twee optredens op Paaspop, gevolgd door Kingdance Zwolle en SMÈRRIG op Koningsdag. Daarnaast schitterde ze op evenementen als Freshtival, Bevrijdingsdag Enschede, REBiRTH en Elsom Open Air. De komende maanden kun je haar onder andere tegenkomen op WiSH Outdoor, Dreamfields Festival, Intents Festival, Dream Village, Paperclip Festival, Festival aan Zee, Waailand Outdoor, City of Dance en vele andere festivals, hostings en residenties verspreid over heel Nederland en België.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig H4zel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je H4zel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van H4zel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij H4zel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van H4zel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

H4zel boeken

Ben jij benieuwd hoe je H4zel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct H4zel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van H4zel

H4zel inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van H4zel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Female DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Latin / ClassicsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand