RMXD boeken

€1.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1775,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Dance / Club / House

RMXD is een uniek dance-concept, opgezet en vorm gegeven door twee houselegendes: DJ Jurgen en DJ Jose. Gezamenlijk verkochten ze meer dan 2 miljoen platen en stonden ze aan de wieg van de huidige generatie dance producers en dj’s. RMXD is helemaal van deze tijd, maar met eerbied voor het verleden. De grootste clubclassics zijn in een nieuw jasje gestopt en dat jasje zit als gegoten!

RMXD boeken

DJ Jose (Jos Klaster) vergaarde landelijke bekendheid als resident dj van de legendarische Lexion Club in Westzaan, maar produceerde daarnaast vele clubklappers, waarvan “Hesitate”, “House of Justice” en “Turn the lights off” wel de meest bekende zijn. DJ Jurgen (Jurgen Rijkers) werd eerst bekend als DJ (onder meer van de After Hour Power parties in Escape Amsterdam), maar scoorde wereldwijd bekendheid door de megahits “Better Off Alone” en “Higher and Higher”. Daarnaast is Jurgen al jarenlang professioneel radiomaker , de laatste jaren bij de populaire dance-zender Fresh FM.

Boekingen van RMXD

RMXD is te boeken inclusief MC Paul T, voormalig MC van grote clubs als Asta en O Dance Theatre in Den Haag, als ook vaste MC op Dance Valley. Bij elkaar hebben de mannen van RMXD meer dan 50 jaar house ervaring en toch staan ze met beide benen in het heden. Oordeel zelf! Dit concept kan eventueel nog aangevuld worden met een set van DJ Jean.

Direct RMXD huren? Klik hier voor boekingen van RMXD

RMXD boeken

€1.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RMXD

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uurexclusief2 personenDance / Club / House€1775,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€2.000,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand