RMXD boeken

€1.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1775,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Dance / Club / House

Wil jij RMXD boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van RMXD. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

RMXD is een uniek dance-concept, opgezet en vorm gegeven door twee houselegendes: DJ Jurgen en DJ Jose. Gezamenlijk verkochten ze meer dan 2 miljoen platen. En stonden ze aan de wieg van de huidige generatie dance producers en dj’s. RMXD is helemaal van deze tijd, maar met eerbied voor het verleden. De grootste clubclassics zijn in een nieuw jasje gestopt en dat jasje zit als gegoten!

Biografie RMXD

DJ Jose (Jos Klaster) vergaarde landelijke bekendheid als resident dj van de legendarische Lexion Club in Westzaan, maar produceerde daarnaast vele clubklappers, waarvan “Hesitate”, “House of Justice” en “Turn the lights off” wel de meest bekende zijn. DJ Jurgen (Jurgen Rijkers) werd eerst bekend als DJ (onder meer van de After Hour Power parties in Escape Amsterdam), maar scoorde wereldwijd bekendheid door de megahits “Better Off Alone” en “Higher and Higher”. Daarnaast is Jurgen al jarenlang professioneel radiomaker , de laatste jaren bij de populaire dance-zender Fresh FM.

Boekingen van RMXD

RMXD is te boeken inclusief MC Paul T, voormalig MC van grote clubs als Asta en O Dance Theatre in Den Haag, als ook vaste MC op Dance Valley. Bij elkaar hebben de mannen van RMXD meer dan 50 jaar house ervaring en toch staan ze met beide benen in het heden. Oordeel zelf! Dit concept kan eventueel nog aangevuld worden met een set van DJ Jean.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig RMXD kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je RMXD wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van RMXD wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij RMXD online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van RMXD kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

RMXD boeken

Ben jij benieuwd hoe je RMXD kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct RMXD boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van RMXD

RMXD inhuren

€1.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RMXD

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uurexclusief2 personenDance / Club / House€1775,-

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand