Michael Amani boeken

Prijs voor Nederland!! Prijs België is op aanvraag!
€2.200,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2200,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Techno House

Wil jij Michael Amani boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Michael Amani. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Michael Amani

Belgische DJ Michael Amani is niet te stoppen! In 2023 heeft hij flink doorgepakt met een overvolle Festival agenda in België. Na zijn successen in zijn geboorteland, verspreidt de olievlek zich nu ook uit naar Nederland. Mede door zijn vele video’s op TIKTOK, waarin hij viral gaat met unieke (techno) memes en bootlegs, staat Michael Amani aan de rand van zijn doorbraak in Nederland.

DJ boeken

Michael Amani knalt niet enkel als DJ maar ook als content creator. Met ondertussen zo’n 75 miljoen views op zijn naam, groeit hij als commerciële all-round act uit tot het fenomeen dat hij de dag van vandaag is op sociale media.

Boekingen van Michael Amani

Met passages op Tomorrowland, Ushuaïa Ibiza, Balaton Sound, Paaspop, Intents, 7th Sunday… en hits zoals zijn ‘Silence’ re-make die 26 weken (182 dagen) op nummer één te vinden was op Soundcloud, bewijst Michael Amani onderweg te zijn om één van de grootste namen in het landschap te worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Michael Amani kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Michael Amani wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Michael Amani wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Michael Amani online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Michael Amani kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Michael Amani boeken

Ben jij benieuwd hoe je Michael Amani kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Michael Amani boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Michael Amani

Michael Amani inhuren

€2.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Michael Amani

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonTechno House€2200,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-
€2.495,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand