Michael Amani boeken

Bekend door zijn dynamische draaistijl
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Techno House

Wil jij DJ Michael Amani boeken voor een optreden op jouw party of event? Wanneer Michael Amani met zijn debuut single ‘Feels Like I Do’ (1,8 miljoen spotify streams) kwam in 2018, was hij daarmee de eerste Belg die mocht releasen op het label van Martin Garrix. Niet veel later stond Amani als voorprogramma van Martin Garrix op Ushuaïa (Ibiza) en volgde meerdere releases op het label en highlight shows op Tomorrowland, Balaton Sound en Shalvata (Tel Aviv).

Michael Amani boeken

Sindsdien zagen we nog een heleboel A-list releases van Michael, die samen miljoenen streams genereerden en support kregen van de grootste namen in de scene zoals Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt en meer.

DJ boeken

Na 2020 bewees Michael Amani nog maar eens wat voor creatieve en innovatieve artiest hij is. Het uniek combineren van content met zijn shows en meme techno zorgde voor vele virals en 50 miljoen+ views op TikTok. Of dat nog niet genoeg was kreeg hij ook groot succes op YouTube met zijn Partyvlogs en ‘Among Us’ series .Met zijn dynamische DJ stijl is Michael Amani de perfecte fit voor de beste clubs en festivals over heel België, Nederland en daarbuiten.

Boekingen van Michael Amani

Helemaal opgeladen, vol enthousiasme en met een rugzak gevuld met nieuwe muziek is Michael Amani klaar om 2023 over te nemen.

Direct Michael Amani boeken? Klik hier voor boekingen van Michael Amani

Michael Amani boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Michael Amani

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonTechno HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand