B-Front boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Hardstyle

Wil jij B-Front boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van B-Front. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie B-Front

Gewapend met een ongeëvenaarde visie op muziek en het vermogen om de meest ingewikkelde emoties in geluid om te zetten, is B-Front zonder twijfel een van de meest diepgaande en ambitieuze artiesten binnen de hardstyle scene. Als producer is B-Front berucht omdat hij luisteraars aantrekt met zijn bovennatuurlijke sferen en mysterieuze verhaallijnen, en als DJ staat hij bekend om zijn oneindige energie en betoverende effect dat hij op het publiek loslaat.

Brak door op 15-jarige leeftijd

De man achter de act, Bob van der Palen, raakte tijdens zijn vroege kinderjaren verliefd op muziek en nadat hij kennis had gemaakt met de studio van zijn buurman, duurde het niet lang voordat hij zijn eigen apparatuur kocht en zijn creativiteit tot leven begon te brengen. In 2005 en op 15-jarige leeftijd barstte B-Front in de scene toen hij zijn eerste nummer “Motherfucking Psycho” uitbracht op DJs Records, gevolgd door zijn hit “Lunatick” in 2006. De zwaargewichten uit de industrie steunden hem enorm. De naam B-Front op de radar gezet, wat zijn vastberadenheid aanwakkerde om te bewijzen dat het beste nog moest komen.

Hardere stijlen

Na door de jaren heen op verschillende kleinschalige en lokale feesten te hebben opgetreden en zijn muziek op verschillende labels te hebben uitgebracht, was 2010 een jaar dat voor B-Front een ongelooflijk verdiende doorbraak bracht: zijn eerste release op Fusion Records. “Magic” werd naast Frontliner al snel een van de meest prominente anthems binnen de hardere stijlen en hoewel het paar werd erkend als muzikaal tegengesteld, was de chemie die ze samen in de studio hadden ongelooflijk en resulteerde dit in een geheel nieuwe weg in de carrière van B-Front.

Boekingen van B-Front

B-Front werd snel een van Fusion’s meest waardevolle artiesten en bleef een overvloed aan ongelooflijke nummers uitbrengen, zoals ‘Neophobia’, ‘Sleepwalker’, ‘Rebirth’ met Ran-D, ‘Virus’ en ‘Undiscovered’, dat onmiskenbaar een van de meest waardevolle nummers is geworden. zijn grootste hits tot nu toe; de track herdefinieerde hardstyle niet alleen als ‘feestmuziek’ maar ook als een medium om intense emoties naar de oppervlakte te brengen. Zijn recente hitparades als ‘Blackness’, ‘Witch’ en ‘Psycho’ hebben naast Frequencerz de standaard gezet voor moderne hardstyle en inspireerden ook luisteraars over de hele wereld.

Hardstyle DJ inhuren

Zijn toch al sterke discografie verzekerde vervolgens zijn naam op enkele van de grootste line-ups zoals Defqon.1 (Nederland en Australië), Intents Festival, Tomorrowland, Reverze, Dominator, Q-BASE, Hard Bass, Mysteryland, Climaxx en nog veel meer. B-Front stond niet alleen bekend om het laten horen van zijn obscure en cryptische geluid tijdens zijn optredens, maar zijn intense verbinding met het publiek en de energie op het podium waren zo uniek dat DJ-sets een ervaring van het volgende niveau werden die alle zintuigen prikkelde. B-Front zet alle zintuigen in de hoogste versnelling en maakt je meeslepende en tastbare reis. Bereid je voor, op de ultieme muzikale ervaring.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig B-Front kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je B-Front wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van B-Front wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij B-Front online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van B-Front kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

B-Front boeken

Ben jij benieuwd hoe je B-Front kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct B-Front boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van B-Front

B-Front inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van B-Front

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand