Gladde Paling boeken

Bekend door meme-techno hits van TikTok
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Meme-Techno

Wil jij Gladde Paling boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gladde Paling. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het brede landschap van de Nederlandse elektronische muziek is weer aan uitbreiden met op de voorgrond: Gladde Paling. Als een van de heetste genre bending DJ/producers van de laatste jaren is deze man binnen korte tijd bekend komen te staan om zijn vernietigende producties vol bekende soundbites en memes. Zwemmend binnen vele genres horen we invloeden van Hard Dance, Techno, Dubstep, House, maar voornamelijk: Drum’n’Bass.

Biografie Gladde Paling

Deze unieke aspecten zijn niet onder de radar gebleven. Zo heeft de Paling al in een vroeg stadium support gekregen van zijn idolen bij NOISIA. Door het draaien van de Palingplaatjes i verschillende optredens op hun Goodbye-Tour, en in de radioshow van hun label, is een wijd publiek over heel Europa in aanraking gekomen met deze gimmick-turned-serious.

DJ boeken

Ook al bestaat het project pas sinds 2021 is het nu al moeilijk weg te denken uit het feestlandschap. De indrukwekkende show-reeks van de heer Gladde is continu aan het groeien en tegelijkertijd worden de energieke shows groter, frequenter en heftiger in een rap tempo.

Boekingen van Gladde Paling

Het Gladde Paling project heeft een eigen clubconcept aangekondigd: VISSA, dat met Poppodium 013 in Tilburg als thuisbasis een stevige broedplaats heeft gevonden!

 

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gladde Paling kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gladde Paling wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gladde Paling wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gladde Paling online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gladde Paling kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gladde Paling boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gladde Paling kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gladde Paling boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gladde Paling

Gladde Paling inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gladde Paling

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonMeme-TechnoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand