Gladde Paling boeken

Bekend door meme-techno hits van TikTok
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Meme-Techno

Wil jij DJ Gladde Paling boeken voor een optreden op jouw party of event? Het brede landschap van de Nederlandse elektronische muziek is weer aan uitbreiden met op de voorgrond: Gladde Paling. Als een van de heetste genre bending DJ/producers van de laatste jaren is deze man binnen korte tijd bekend komen te staan om zijn vernietigende producties vol bekende soundbites en memes. Zwemmend binnen vele genres horen we invloeden van Hard Dance, Techno, Dubstep, House, maar voornamelijk: Drum’n’Bass.

Gladde Paling boeken

Deze unieke aspecten zijn niet onder de radar gebleven. Zo heeft de Paling al in een vroeg stadium support gekregen van zijn idolen bij NOISIA. Door het draaien van de Palingplaatjes i verschillende optredens op hun Goodbye-Tour, en in de radioshow van hun label, is een wijd publiek over heel Europa in aanraking gekomen met deze gimmick-turned-serious.

DJ boeken

Ook al bestaat het project pas sinds 2021 is het nu al moeilijk weg te denken uit het feestlandschap. De indrukwekkende show-reeks van de heer Gladde is continu aan het groeien en tegelijkertijd worden de energieke shows groter, frequenter en heftiger in een rap tempo.

Boekingen van Gladde Paling

Het Gladde Paling project heeft een eigen clubconcept aangekondigd: VISSA, dat met Poppodium 013 in Tilburg als thuisbasis een stevige broedplaats heeft gevonden!

Direct Gladde Paling boeken? Klik hier voor boekingen van Gladde Paling

 

Gladde Paling boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gladde Paling

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonMeme-TechnoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand