Vieze Asbak boeken

Bekend van Meme-Techno hits op TikTok
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Meme-Techno

Wil jij Vieze Asbak boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Vieze Asbak. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In Nederland is een losvaste scene ontstaan van mensen die zichzelf Natte Visstick, Gladde Paling en Vieze Asbak noemen. Gasten die extreem brute drum ’n bass en smerige industriële techno maken, maar dan wel bomvol kleinere en grotere knipoogjes.

Biografie Vieze Asbak

Vieze Asbak is al langer bekend binnen de technowereld en de laatste jaren brengt hij veel nummers uit waarbij de ene al wat vreemder was dan de ander.

DJ boeken

Liefhebbers van het genre zullen hem vooral kennen van de nummers “Meet Her At The Love Parade”, “Ameno” en “Wachtmuziek (sped up)”, dit laatste is echter een herwerking van het nummer van Joost Klein. Als het aankomt op absurde techno, vindt Vuile Asbak in Natte Visstick zijn Siamese tweelingbroer.

Boekingen van Vieze Asbak

Hij creeërt een samenspel tussen poep, pis en Volendamse trashcore, dit combined met industriële en intellectuele noise, dust en beep kicks. Deze man is vrijwel niet te vertrouwen, kijk uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Vieze Asbak kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Vieze Asbak wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Vieze Asbak wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Vieze Asbak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Vieze Asbak kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Vieze Asbak boeken

Ben jij benieuwd hoe je Vieze Asbak kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Vieze Asbak boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Vieze Asbak

Vieze Asbak inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vieze Asbak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonMeme-TechnoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand