Sam Blans boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  House

Wil jij Sam Blans boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sam Blans. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Sam Blans

Sam Dylon Blans (geboren 13 september 1994 in Rijswijk, Nederland), beter bekend onder zijn artiestennaam Blans, is een DJ/Producer uit Nederland.

Liefde voor muziek

Hij begon met muziek, toen hij op 8-jarige leeftijd besloot een gitaar te kopen. Door veel te experimenteren met zijn gitaar is zijn liefde voor muziek sterk geworden. Zijn liefde voor muziek is enorm gegroeid toen hij op tienjarige leeftijd Fruity Loops ontdekte. Toen hij op de middelbare school zat, maakte hij kennis met verschillende geluiden, en toen wist hij dat housemuziek zijn stijl was om te produceren.

Boekingen van Sam Blans

Toen hij serieus begon met produceren, wilde hij dit groots aanpakken. Eerst Nederland Daarna Europa, daarna Wereldwijd.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sam Blans kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sam Blans wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sam Blans wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sam Blans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sam Blans kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sam Blans boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sam Blans kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sam Blans boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sam Blans

Sam Blans inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sam Blans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand