Ziggy boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  House / Urban / Afro / Pop

Wil jij Ziggy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ziggy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Ziggy

Ziggy Kuylaars, ook wel bekend als DJ ZIGGY uit Den Haag, is geen onbekende in de scene. ZIGGY is een zeer ervaren allround DJ met een breed repertoire.  Hij draait o.a. house, urban, classics en vele andere eigen edits en bootlegs. ZIGGY is als een kameleon en zal met veel enthousiasme en liefde voor muziek altijd het beste voor het publiek geven. Met een muzikale vader die vroeger ook dj was en nu radio-dj, is het muziekvirus snel op hem overgegaan. Als kind was ZIGGY altijd met muziek bezig.

Bekend van bootleg-mixen

ZIGGY staat bekend om zijn bootleg-remixen op SoundCloud die over de hele wereld worden gedraaid met duizenden downloads per week door DJ’s. Hij produceerde ook tracks voor artiesten als Bizzey en bracht muziek uit op Spinnin Records. Deze Haagse DJ heeft op vele podia over de hele wereld gedraaid en is creatief in de studio. Van tours langs de kust van Spanje en door heel Europa met Totally Summer, de meest luxueuze clubs in Azië, Oost-Europa, de Caribische eilanden en natuurlijk de festivals als Mysteryland, Dreamfields, Emporium en clubs door heel Nederland, ZIGGY is geen onbekende in draaitafels.

Boekingen van Ziggy

ZIGGY is tevens bekend als lid van het Party Hardstyle duo Loud & Fout, dat ook te vinden is op festivals als Defqon 1 en Decibel outdoor. Met een brede reportage van House, urban, classics en veel eigen edits en bootlegs is het vaak een groot feest! ZIGGY is als een kameleon en zal met veel enthousiasme en liefde voor muziek altijd het beste aan het publiek geven. Deze DJ wil je zeker niet missen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ziggy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ziggy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ziggy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ziggy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ziggy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ziggy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ziggy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ziggy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ziggy

Ziggy inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ziggy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse / Urban / Afro / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand