DJ DYLVN boeken

Maandelijks 5 mijoen views op TikTok!
€1.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1500,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Urban

Wil jij DJ DYLVN boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ DYLVN. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dylan Fernandes, beter bekend onder zijn artiestennaam DJ DYLVN, is een Nederlandse dj bekend om zijn dansbare en vrouwvriendelijke sets gevuld met o.a. eigen hits als Speling, Even Dansen en FASHIONOVA.

Biografie DJ DYLVN

Hij is de eerste dj die tekende bij het platenlabel Top Notch en staat momenteel onder contract bij Atlantic Records Benelux.

Urban artiest boeken

Hij werkte samen met grote namen als Hef, Dopebwoy, Ronnie Flex, Murda en Jonna Fraser en is met meer dan 400.000 maandelijkse luisteraars een van de best gestreamde DJ’s in zijn genre.

Boekingen van DJ DYLVN

Hij is genomineerd voor ‘Best Dj’ bij de FunX Awards en deed een sold out tour door langs o.a. 013 Tilburg, Hedon Zwolle en Paard Den Haag met zijn Album Release ‘Olympisch Vuur’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ DYLVN kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ DYLVN wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ DYLVN wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ DYLVN online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ DYLVN kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ DYLVN boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ DYLVN kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ DYLVN boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ DYLVN

DJ DYLVN inhuren

€1.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ DYLVN

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban€1500,-

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand