Mark With A K boeken

DJ met kenmerkend geluid
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Harddance

Wil jij Mark With A K boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mark With A K. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Mark With A K

De in België geboren Mark Carpentier, ook wel bekend als Mark With a K, is één van de grootste namen in de harddance-scene. Mark is bekend om zijn energieke DJ-optredens, die overal hysterie veroorzaken. Ooit begonnen met een optreden bij de legendarische club Highstreet in Belgie. Later werd hij gevraagd om op grotere evenementen te spelen. Binnen een paar jaar werd Mark With a K een headliner op enkele van de toonaangevende evenementen en festivals. Zoals Tomorrowland, Reverze, The Qontinent, Q-Base, Defqon 1., Decibel enzovoort.

Eigen albums

Naast het spelen op de grootste evenementen, bracht Mark in zijn eerste soloalbum ‘My World’ uit. Vervolgens werd zijn tweede album ‘Harder’ uitgebracht en daaropvolgend bracht hij zijn derde album ‘Roll With Me’ uit. Door drie succesvolle albums uit te brengen, kon MWAK zijn eigen evenementen organiseren, in samenwerking met Bass Events, in de Lotto Arena, Antwerpen. De eerste editie ‘Forever Young’ in was uitverkocht, gevolgd door een tweede succesvolle show ‘The Next Level’ in die de Lotto Arena in brand stak. Ondertussen begon Mark With a K zijn eigen platenlabel getiteld NOIZE JUNKY. Door zijn eigen label te beginnen, verruimde MWAK zijn eigen horizon en stond hij jonge producenten toe nieuwe en opwindende muziek uit te brengen.

Boekingen van Mark With A K

Wat later volgde was een jaar van verandering en evolutie, Mark With a K begon internationaal te spelen en een van zijn dromen om samen te werken met singer / songwriter Chris Willis kwam uit. De samenwerking heet ‘Something More’ en is nog steeds een blauwdruk voor het kenmerkende geluid van Mark With a K.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mark With A K kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mark With A K wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mark With A K wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mark With A K online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mark With A K kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mark With A K boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mark With A K kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mark With A K boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mark With A K

Mark With A K inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mark With A K

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHarddanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand