Gezellig Uptempo boeken

Verwacht het onverwachte!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Uptempo Hardcore/Harddance

Wil jij Gezellig Uptempo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gezellig Uptempo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Gezellig Uptempo

Betreed een dimensie van kak en chaos, de meest “gezellige” act van de harddance scene is hier om de show te rocken. Bereid je voor op Gezellige Uptempo. Uniek in wat ze doen, deze unieke act met shit as heads zit boordevol verrassingen en verovert de scène stormenderhand.

Shitshow

Verwacht het onverwachte. Combineer de beste uptempo hardcore, snelle mixen en unieke interactie met het publiek en je krijgt van deze poepheads die van elk podium hun eigen shitshow maken. Na hun debuut in 2023 op REBiRTH Festival ging het heel snel en mochten ze hun ‘Gezelligheid’ verspreiden op: Intents Festival, Free Festival, Defqon.1, Decibel outdoor, X-Qlusive Holland, Elektrum Festival, REBELLiON en nog veel meer!

Boekingen van Gezellig Uptempo

Maar wat betekent ‘Gezellig’? Kortom: Gezellig is een Nederlands woord dat, afhankelijk van de context, vertaald kan worden als ‘gezelligheid’, ‘gezelligheid’ of ‘leuk’. In de context van ‘Gezellige Uptempo’ is dat het gevoel dat je krijgt als je die grote glimlach op je gezicht niet kunt onderdrukken als je een smerige drop hoort, of die perfecte kickroll. Dus, ben jij er klaar voor om Gezellige Uptempo zelf mee te maken? Misschien vang je zelfs een roze koek of iets anders lekkers om het geheel extra feestelijk te maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gezellig Uptempo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gezellig Uptempo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gezellig Uptempo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gezellig Uptempo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gezellig Uptempo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gezellig Uptempo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gezellig Uptempo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gezellig Uptempo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gezellig Uptempo

Gezellig Uptempo inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gezellig Uptempo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek5 personenUptempo Hardcore/HarddanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand