Dikke Baap boeken

Bekend van hun Meme-Techno hits op TikTok
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Meme-Techno

Wil jij Dikke Baap boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dikke Baap. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gladde Paling, Natte Visstick, Vieze Asbak, Dikke Baap; dat zijn de artiestennamen van dj’s uit een opkomend genre: memetechno. Bij deze techno stijl worden er in nummers verschillende samples gebruikt zoals quotes uit populaire video’s. Zulke remixes gaan viraal op TikTok en hebben duizenden luisteraars op Spotify. Waarom is dit nieuwe genre een hit?

Biografie Dikke Baap

Het anonieme hardtechno duo DIKKE BAAP staat bekend om hun harde techno tracks en DJ-sets, in combinatie met hun eigen unieke, humoristische stijl. Aan het einde van 2021, tijdens de coronaperiode waarin er weinig te doen was, vestigden ze zich als DIKKE BAAP.

DJ’s boeken

Wat begon als een hobby en uit liefde voor hardtechno begon steeds meer aandacht te krijgen op social media. Van samenwerkingen met Vieze Asbak tot Bizzey, niets is te ongewoon voor hen.

Boekingen van Dikke Baap

Dikke Baap is tijdens de coronapandemie begonnen met het mixen van nummers. “Het was eigenlijk een coronahobby. Ik ging daarvoor al veel naar hardstyle feestjes, waardoor het mij leuk leek om zelf een nummer te produceren”. Ik wil in de toekomst grote memetecho-nummers maken en op dikke plekken draaien.” Maar de dj wil wel graag anoniem blijven. “Ik ga vaak naar technofestivals en ik wil niet dat mensen mij dan herkennen. Daarnaast is het ook leuk om het mysterieus te houden.”

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dikke Baap kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dikke Baap wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dikke Baap wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dikke Baap online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dikke Baap kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dikke Baap boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dikke Baap kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dikke Baap boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dikke Baap

Dikke Baap inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dikke Baap

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek2 personenMeme-TechnoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand