Dikke Baap boeken

Bekend van hun Meme-Techno hits op TikTok
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Meme-Techno

Wil jij DJ-act Dikke Baap boeken voor een optreden op jouw party of event? Gladde Paling, Natte Visstick, Vieze Asbak, Dikke Baap; dat zijn de artiestennamen van dj’s uit een opkomend genre: memetechno. Bij deze techno stijl worden er in nummers verschillende samples gebruikt zoals quotes uit populaire video’s. Zulke remixes gaan viraal op TikTok en hebben duizenden luisteraars op Spotify. Waarom is dit nieuwe genre een hit?

Dikke Baap boeken

Het anonieme hardtechno duo DIKKE BAAP staat bekend om hun harde techno tracks en DJ-sets, in combinatie met hun eigen unieke, humoristische stijl. Aan het einde van 2021, tijdens de coronaperiode waarin er weinig te doen was, vestigden ze zich als DIKKE BAAP.

DJ’s boeken

Wat begon als een hobby en uit liefde voor hardtechno begon steeds meer aandacht te krijgen op social media. Van samenwerkingen met Vieze Asbak tot Bizzey, niets is te ongewoon voor hen.

Boekingen van Dikke Baap

Dikke Baap is tijdens de coronapandemie begonnen met het mixen van nummers. “Het was eigenlijk een coronahobby. Ik ging daarvoor al veel naar hardstyle feestjes, waardoor het mij leuk leek om zelf een nummer te produceren”. Ik wil in de toekomst grote memetecho-nummers maken en op dikke plekken draaien.” Maar de dj wil wel graag anoniem blijven. “Ik ga vaak naar technofestivals en ik wil niet dat mensen mij dan herkennen. Daarnaast is het ook leuk om het mysterieus te houden.”

Direct Dikke Baap boeken? Klik hier voor boekingen van Dikke Baap

 

Dikke Baap boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dikke Baap

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek2 personenMeme-TechnoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand