Trobi boeken

Prijscategorie: € 4.000,- tot € 6.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Trobi boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Trobi. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bryan du Chatenier beter bekend als Trobi is een DJ/Producer uit Nederland. Hij werd de jongste artiest ooit die op amper 16-jarige leeftijd een contract kreeg bij Spinnin’ Records. Hierna begon hij zijn carrière als producer en kreeg al snel positieve feedback op zijn tracks. Toen hij in januari 2017 zijn debuut maakte met zijn eerste officiële single ooit ”In The Studio”, werkte de jongeling samen met het Nederlandse duo Junglebae, wat resulteerde in een sterke, pop getinte dansmelodie die een vonk veroorzaakte bij zowel de clubvloer als de hedendaagse pop. publiek.

Biografie Trobi

Toen hij in januari 2017 zijn debuut maakte met zijn eerste officiële single ooit ”In The Studio”, werkte de jongeling samen met het Nederlandse duo Junglebae, wat resulteerde in een sterke, pop getinte dansmelodie die een vonk veroorzaakte bij zowel de clubvloer als de hedendaagse pop-publiek.Deze succesvolle releases resulteerden later in multi-platina en gouden bekroonde samenwerkingen voor artiesten als Snelle, Ronnie Flex, Sevn Alias, Kevin, Mula B en vele anderen.

Urban DJ boeken

Trobi werkte met verschillende grote internationale rappers zoals Lacrim (FR), Anas (FR), J Alvarez (COL) en nog veel meer. Daarnaast bracht Trobi ook een officiële remix uit voor The Chainsmokers single ‘Sick Boy’ en zijn officiële remix voor Diplo’s ‘Color Blind’ en deed hij ook de officiële remix van de internationale hit ‘Instagram’ samen met Dimitri Vegas & Like Mike.

Boekingen van Trobi

De afgelopen jaren toerde hij continu op vele festivals, waaronder optredens op Tomorrowland, Creamfields en verschillende China-tours.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Trobi kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Trobi wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Trobi wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Trobi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Trobi kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Trobi boeken

Ben jij benieuwd hoe je Trobi kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Trobi boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Trobi

Trobi inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Trobi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand