Trobi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Trobi boeken op jouw party of event? Bryan du Chatenier beter bekend als Trobi is een DJ/Producer uit Nederland. Hij werd de jongste artiest ooit die op amper 16-jarige leeftijd een contract kreeg bij Spinnin’ Records. Hierna begon hij zijn carrière als producer en kreeg al snel positieve feedback op zijn tracks. Toen hij in januari 2017 zijn debuut maakte met zijn eerste officiële single ooit ”In The Studio”, werkte de jongeling samen met het Nederlandse duo Junglebae, wat resulteerde in een sterke, pop getinte dansmelodie die een vonk veroorzaakte bij zowel de clubvloer als de hedendaagse pop. publiek.

Trobi boeken

Toen hij in januari 2017 zijn debuut maakte met zijn eerste officiële single ooit ”In The Studio”, werkte de jongeling samen met het Nederlandse duo Junglebae, wat resulteerde in een sterke, pop getinte dansmelodie die een vonk veroorzaakte bij zowel de clubvloer als de hedendaagse pop-publiek.Deze succesvolle releases resulteerden later in multi-platina en gouden bekroonde samenwerkingen voor artiesten als Snelle, Ronnie Flex, Sevn Alias, Kevin, Mula B en vele anderen.

Urban DJ boeken

Trobi werkte met verschillende grote internationale rappers zoals Lacrim (FR), Anas (FR), J Alvarez (COL) en nog veel meer. Daarnaast bracht Trobi ook een officiële remix uit voor The Chainsmokers single ‘Sick Boy’ en zijn officiële remix voor Diplo’s ‘Color Blind’ en deed hij ook de officiële remix van de internationale hit ‘Instagram’ samen met Dimitri Vegas & Like Mike.

Boekingen van Trobi

De afgelopen jaren toerde hij continu op vele festivals, waaronder optredens op Tomorrowland, Creamfields en verschillende China-tours.

Direct Trobi boeken? Klik hier voor boekingen van Trobi

Trobi boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Trobi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand