Jeroen Post boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  Dance-House / Top 40

Wil jij Jeroen Post boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen Post. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ooit begonnen op muziekzender TMF als presentator, waar hij zijn eerste ervaring opdeed als dj . hoewel het overwegend commercieel draaien was qua muziek heeft Jeroen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een urban eclectic dj , steeds meer mensen ontdekken zijn frisse stijl van house , classics , latin , hip hop.” Geen muzikale grenzen” , aldus Jeroen.

Bioagrafie Jeroen Post

Steeds vaker word Post gesignaleerd in de clubscene . Tegenwoordig Ook radio dj op 100% NL waar hij in zijn programma 100% P.O.S.T uitsluitend house en urban draait van nederlandse bodem.

Radio DJ boeken

De Nederlandse Housescene veranderd constant en ik denk dat we onze eigen producten moeten blijven steunen.

Boekingen van Jeroen Post

Er is heel veel talent in nederland en met mijn vrije muziekkeuze hoop ik veel tegekke platen te kunnen draaien als dj. 1 ding is zeker : Post ga je zeker vaker tegenkomen in de Nederlandse clubscene!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen Post kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen Post wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen Post wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen Post online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen Post kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen Post boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen Post kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen Post boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen Post

Jeroen Post inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Post

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance-House / Top 40€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.475,-
€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand